- Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle demende neden ne hocam fikrim değişti sıkıldım saticaktim iade şansım varsa param yanmadan iade edeyim demiştimUmarım almazlar bu arada.
Böyle demende neden ne hocam fikrim değişti sıkıldım saticaktim iade şansım varsa param yanmadan iade edeyim demiştimUmarım almazlar bu arada.
Sıkıldım memnun kalmadım aslında satacaktim para kaybetmemek için iade etmek istiyordum bekledigimden sıkıcı geldi konsol çoğunluk iade olur yazmış amaartık bu ısı zorlastırdılar zor artık
daraltılar eskisi gibi degilSıkıldım memnun kalmadım aslında satacaktim para kaybetmemek için iade etmek istiyordum bekledigimden sıkıcı geldi konsol çoğunluk iade olur yazmış ama
Suistimalden çok memnun kalmadım ekran karti alsaydım diye düşündüm satsam param zararda burada iade etmek daha mantıklı geldi astro playroom çok merak ediyordum onu denedim onun disinda şuan mantığı yok cihazin bende kalmasininİyi niyeti suistimal etmeyin bence. Amazon eşi benzeri olmayan bir firma Türkiye'de belki ileride bir şeyleri değiştirebilir, köstek olmak yerine destek olmak lazım böyle müşteri odaklı firmalara.
Nasıl pekidaraltılar eskisi gibi degil
bir problem olmadıkca almıyolar bunu yapan ve yapcak kısıler yuzunden amazonun tr den cekılmesınden korkuyormSuistimalden çok memnun kalmadım ekran karti alsaydım diye düşündüm satsam param zararda burada iade etmek daha mantıklı geldi astro playroom çok merak ediyordum onu denedim onun disinda şuan mantığı yok cihazin bende kalmasinin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl peki
Anladim suistimal etmekten çok param gitmesin diye iade etmeyi deneyeceğim olmadı kullanırızbir problem olmadıkca almıyolar bunu yapan ve yapcak kısıler yuzunden amazonun tr den cekılmesınden korkuyorm