amazon vaz gecilen urunu iade alır m

İyi niyeti suistimal etmeyin bence. Amazon eşi benzeri olmayan bir firma Türkiye'de belki ileride bir şeyleri değiştirebilir, köstek olmak yerine destek olmak lazım böyle müşteri odaklı firmalara.

İyi niyeti suistimal etmeyin bence. Amazon eşi benzeri olmayan bir firma Türkiye'de belki ileride bir şeyleri değiştirebilir, köstek olmak yerine destek olmak lazım böyle müşteri odaklı firmalara.
Suistimalden çok memnun kalmadım ekran karti alsaydım diye düşündüm satsam param zararda burada iade etmek daha mantıklı geldi astro playroom çok merak ediyordum onu denedim onun disinda şuan mantığı yok cihazin bende kalmasinin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daraltılar eskisi gibi degil
Nasıl peki

Suistimalden çok memnun kalmadım ekran karti alsaydım diye düşündüm satsam param zararda burada iade etmek daha mantıklı geldi astro playroom çok merak ediyordum onu denedim onun disinda şuan mantığı yok cihazin bende kalmasinin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl peki
bir problem olmadıkca almıyolar bunu yapan ve yapcak kısıler yuzunden amazonun tr den cekılmesınden korkuyorm

arkadaslar kotu yorumlar yapanlara hak veriyorum yanlış anlattım cunki oyunlari bitirmedim plustan merak ettiklerimi denedim hiçbiri hoşuma gitmedi bekledigim deneyimi alamadım ps5 ten ondan satmak yerine iade etme kararı aldım sadece astro playroom bitirdim yani etikligin dışında bir şey yok kusura bakmayın genede yanlış belirttigim için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,378
Üyeler
185,718
Son üye
fatihep0
Geri