Lisser
80+ Silver
Dahası
Ptfe zaten degildir de switchler omron 10mdir muhtemelenPtfe değil galiba
Switchler omron bile olmayabilir
Ptfe zaten degildir de switchler omron 10mdir muhtemelenPtfe değil galiba
Sepet değil de satın alma kısmına gitmen gerekiyorhocam bende 350tl gözüküyor sepette
Omrondur muhtemelen ya.Ptfe değil galiba
yok hocam ya steelseries aerox 3 sinirlenip vurduğumda üstten lavaş ekmek inceliğine gelmişti ondan dedim yoksa güzel mouse.Wireless olsun birazda cafcaflı olsun Mouse'u işte. Sensör verileri Asus TUF M3 ile aynı o ayarda bir mouse işte.
Ben de Rampage X Jammeri rekabetçi maçındayken camdan dışarı atmıştım sonra mola aldırıp 5 dakika mouse u aradım zeytinlikteyok hocam ya steelseries aerox 3 sinirlenip vurduğumda üstten lavaş ekmek inceliğine gelmişti ondan dedim yoksa güzel mouse.
hocam benimki oyun değildi bi raporu tam yazdım bitirdim şirkete gönderiyorum mouse kafayı yedi bende üstten tokmak gibi vurunca dümdüz olduBen de Rampage X Jammeri rekabetçi maçındayken camdan dışarı atmıştım sonra mola aldırıp 5 dakika mouse u aradım zeytinlikte
İyi yapmışsın ben de aynısını yapardımhocam benimki oyun değildi bi raporu tam yazdım bitirdim şirkete gönderiyorum mouse kafayı yedi bende üstten tokmak gibi vurunca dümdüz oldu![]()
İki markanın wireless mouse u var mı buna benzer yoksa alt marka gibi bir şey mi?yazılımdan anladıgım kadarıyla urun bloody yani a4tech uretimi
gamepower devour alırım hocam 500tlm var ise kailih switch 3389 sensor moduler yapı falan ama devour iyi değil yinede ama 500 tl yaniOmrondur muhtemelen ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:
500 TL'ye göre özellikleri iyi geldi gözüme. Wireless + kendi yazılımı olması da ayrı bi olay o yüzden paylaştım zaten. Wireless mouse almak istediğimizde çok bir seçenek yok bu paralara hatta hiç yok galiba
hocam bloody markası a4tech in gamer markası. 90lılar ve oncesi a4techi iyi bilir. klavye mouse setlerinin nirvanasıdır.İki markanın wireless mouse u var mı buna benzer yoksa alt marka gibi bir şey mi?
Emin misin? 3325 yaziyor sitelerde, agirligi hakkinda da bilgi bulamadim ama kutuk gibidir muhtemelen. Hafifse sans verilebilir.gamepower devour alırım hocam 500tlm var ise kailih switch 3389 sensor moduler yapı falan ama devour iyi değil yinede ama 500 TL yani
yok hocam rapor zaten daha önceden bildirildiği için 50 dolar ödül aldımİyi yapmışsın ben de aynısını yapardım