Amazon yurt dışı kargo süresi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
61,528
Dostlar yurt dışından Amazon aracılığıyla İstanbul'a uçaktan iniş yapan bir ürün kaç gün sonra Ankara'ya gelip elime ulaşır?
Tecrübesi olan var mı?

İstanbul - Ankara mesafesini soruyorsan maksimum 4 günde gelir diye düşünüyorum.

İyi ki Prime üyesiymişim o zaman.
Eğer öyleysen 1 gün içerisinde geliyor. Birkaç alışveriş yaptım. Tek sorun akşam vaktine kalabiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstanbul'dan Adana'ya 1 günde getirilip teslim edilmişti..
Dediğim gibi, Prime üyesiysen 24 saat içerisinde getiriyorlar ama değilsen 2-3 gün içerisinde geliyor. Bazen bu süre 4 güne kadar uzayabiliyor.
Ben Amasya'dayım. Bunu belirtmekte fayda var.

İstanbul'dan Adana'ya 1 günde getirilip teslim edilmişti..
Eğer öyleysen 1 gün içerisinde geliyor. Birkaç alışveriş yaptım. Tek sorun akşam vaktine kalabiliyor.

Dediğim gibi, Prime üyesiysen 24 saat içerisinde getiriyorlar ama değilsen 2-3 gün içerisinde geliyor. Bazen bu süre 4 güne kadar uzayabiliyor.
Bu ürün İstanbul'a iniş yaptığında gümrüğe girmiyor mu şimdi? Yani gümrükteki yoğunlukla alakalı değil mi aslında geliş süresi?

Dostlar yurt dışından Amazon aracılığıyla İstanbul'a uçaktan iniş yapan bir ürün kaç gün sonra Ankara'ya gelip elime ulaşır?
Tecrübesi olan var mı?
Ben amazon germanydan prime üye olarak ekran kartı aldım. İstanbula inince ertesi gün ekran kartını teslim ettiler. Yer tekirdağ bu arada

Bu ürün İstanbul'a iniş yaptığında gümrüğe girmiyor mu şimdi? Yani gümrükteki yoğunlukla alakalı değil mi aslında geliş süresi?
Yurtiçi alışveriş gibi oluyor sanırım.
Sanki İstanbul'dan almış gibi.

Gümrüğe girince direkt işlenip çıkıyor. Amazon bu konuda daha öncelikli. Zaten üzerine kimlik, tutar, vergi ve daha fazlasını yazdıkları için adamların hesaplamasına gerek kalmıyor.
Kimlik, ürün ismi, fiyatı yazılmasa o zaman işlem uzar ve aranırsınız ama Amazon böyle yapmadığı için işlenip kargoya veriliyor.

Zaten anlaştıkları kargo firmalarında bile ayrıcalıklılar. AGT kurye papara kartı herkese en kötü kart kargoya verildikten 2 hafta sonra verirken Amazon 1 gün içerisinde eğer saati uyuyorsa teslim ettirebiliyor. Ürünü alırken zaten tahmini zaman göstermiyor mu?

Prime üyesi değilim.

Geri