Yardım Amazon yurtdışı garanti süreci hakkında RAM arızalı

Drsağbırakmayan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
783
Merhaba brolar amazondan 1.5 yıl önce patriot Viper Venom RGB DDR5 32GB ram almıştım dün pc açılmadı bugün bakayım dedim ram birtanesi arızalı ilk defa pc açılmama olayı yaptı ekran kartından şüphelendim ama ram çıktı sildim başka slota taktım nafile bir tanesi kesin arızalı diğeri ile PC açılıyor.

Konumuza gelecek olursak bu RAM amazona göndersem iade alınır mı ya da değişim olurmu bilginiz var mı.

hocam yurtdışına gider iadede onaylanır hiç kafana takma kaç tane ürün yolladım 6 ay sonra 1 yıl sonra 1.5 yıl sonra yolladım, ürünü yollamış ol yeter iade hesabına geçer sorunsuz şekilde amazon 2 sene içindeki tüm iadeleri kabul ediyor ülke farketmeksizin sadece amazon satsın yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ürünü kutusuz yollasan bile kabul ediyorlar önemli olan ürünü yolla yani amazon bu konuda kullanıcıya çok önem veriyor kafanız rahat olsun

hocam yurtdışına gider iadede onaylanır hiç kafana takma kaç tane ürün yolladım 6 ay sonra 1 yıl sonra 1.5 yıl sonra yolladım, ürünü yollamış ol yeter iade hesabına geçer sorunsuz şekilde amazon 2 sene içindeki tüm iadeleri kabul ediyor ülke farketmeksizin sadece amazon satsın yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ürünü kutusuz yollasan bile kabul ediyorlar önemli olan ürünü yolla yani amazon bu konuda kullanıcıya çok önem veriyor kafanız rahat olsun
Teşekkürler bro bilgi için 👍

Geri