Neler Yeni

Amazon'dan Akşam SSD Aldım Yarın Teslim Edilecek Diyor ?

The Semih

80+ Gold
Az önce Amazondan ürün sipariş ettim dostlar, Prime abonesiyim kargo yarın 22.00 a kadar teslim edilecek diyor, sitemi güncellenmedi yoksa bu saatte kargoya nasıl vericekler ürünü.

troken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Fatih
Az önce Amazondan ürün sipariş ettim dostlar, Prime abonesiyim kargo yarın 22.00 a kadar teslim edilecek diyor, sitemi güncellenmedi yoksa bu saatte kargoya nasıl vericekler ürünü.
Kargoya yarın verir hemen getirirler evinize normal.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
alex
Yarın kargoya verilip hemen getirilir. Bazen bu saatlerde bile verilebiliyor bu arada. Bi ara gece 12 gibi telefon almıştım gece 1 gibi kargonuz siparişe hazır denip ertesi gün sabah 9 gibi gelmişti.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Problem ne? amazon genel olarak bu şekilde kargoya veriyor zaten.

Bünyamina

80+ Platinum
İlerleyen saatlerde kargoya verildi güncellemesini görürsün 9-10 gibi de dağıtıma çıkacağının mesajını. Genellikle böyle olur.

The Semih

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Problem ne? amazon genel olarak bu şekilde kargoya veriyor zaten.
Akşam sipariş verilen ürün yarın kargoya verilse ertesi gün elime ulaşması gerekiyor ondan merak ettim. Amazonun kargoları hızlı çalışıyor demekki.

Top Bottom