Neler Yeni

Amazon'dan 5080'i iade edebilir miyim?

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Kerem Eldes
Arkadaşlar bugün fiyatı düşen Phantom 5080'i almayı planlıyorum, hem benimkinden güzel gözüküyor hem de daha serin çalışıyor ama kartın üstündeki jelatini çıkardım. Sizce amazon ya da kartı aldığım HAWK iadeyi kabul eder mi? Ona göre alacağım kartı, 24 dakika içersinde çözmem lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,532
İsim
Yuzarsef
14 gün geçmediyse kabul eder

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Kerem Eldes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
14 gün geçmediyse kabul eder
Yok geçti ama amazonda teslim aldıktan 1 ay sonrasına kadar yani tam bugün, 28'ine kadar iade yapılabilir diyordu. Amazondan teslim aldığınız gibi vermeniz lazım diyordu da, jelatinin olmaması fark etmez yani, doğru mu anladım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,532
İsim
Yuzarsef
Yok geçti ama amazonda teslim aldıktan 1 ay sonrasına kadar yani tam bugün, 28'ine kadar iade yapılabilir diyordu. Amazondan teslim aldığınız gibi vermeniz lazım diyordu da, jelatinin olmaması fark etmez yani, doğru mu anladım?
14 gün içinde olsa fark etmezdi alırlardı da 14 günü geçtiği için bilemem jelatin dediğin güvenlik bandrolu değilse alırlar ama

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Kerem Eldes
14 gün içinde olsa fark etmezdi alırlardı da 14 günü geçtiği için bilemem jelatin dediğin güvenlik bandrolu değilse alırlar ama
Baya ilk geldiğinde arka plaketindeki jelatini, neyse bu yeni 5080'i alayım en kötü onu iade ederim olmuyor ise

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Kerem Eldes

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Kerem Eldes
30 gün satıcı amazonsa ne alırsan al iade debilirsin
Satıcı amazon değil ama iade ekranında ilk neredeyse iade edeceğim zaman 28'ine kadar iade edebilirsin diyordu. Şöyle bir durumda var satıcı HAWK ve bana yanlış ekran kartı gönderildi, kart neredeyse yük altında 80 derecede çalışıyor içime hiç sinmedi o yüzden iade etmek istiyorum

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Kerem Eldes

~helloworld

80+ Bronze
1- HAWK iade almaz
2- Pahalı bir ürün zaten Jelatini sökmüşsün iade alınmaması için bir sebep bu firmalar için
3- Üzerinden fazlaca zaman geçmiş yine iade alınmaması için bir sebep
4- iade alınması için sebep yok gibi üründe bir problem de yok çünkü

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Kerem Eldes
1- HAWK iade almaz
2- Pahalı bir ürün zaten Jelatini sökmüşsün iade alınmaması için bir sebep bu firmalar için
3- Üzerinden fazlaca zaman geçmiş yine iade alınmaması için bir sebep
4- iade alınması için sebep yok gibi üründe bir problem de yok çünkü
1- çok saçma kendileri bana isterseniz ürünü iade edebilirsiniz diye mesaj yazmışlardı
2- yani ona bir şey diyemem ama zaten ürün o kadar sıcak çalışıyor ki jelatin neredeyse eriyecekti olmazsa sağlık
3- fazlaca zaman dediğiniz bu bir ay amazonun bana kendisinin illettiği iade aralığı içersinde
4- üründe problem yok mu? tekrar edeyim bana bir ay önce yanlış ürün yollandı ve fiyat farkını geri alabilir ya da iade edebilirsiniz dendi. İade ile uğraşmak istemedim ama dediğim gibi ürün çok sıcak çalışıyor ve içime sinmedi. şansıma bugün daha ucuzu daha üst bir model gördüğüm için iade hakkımı kullanmak istedim. Neyse önemi yok artık iade oluşturdum ve yeni kartı aldım iade olmaz ise direkt açılmamış bir şekilde diğerini iade edeceğim

Top Bottom