Neler Yeni

Amazondan airpods pro 2.nesil alınır mı?

Cyflymder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kemal
Herkese iyi günler.
Şimdi ben airpods pro 2 alacağım çoğu yeri araştırdım fiyat konusunda.
Amazondan almaya karar verdim fakat hiç alışveriş yapmadım burdan bilen varsa yardımcı olabilir mi güvenilir mi. Internette bu kulaklığın çakmaları çok o yüzden tereddüt ediyorum alırken. Bide amazondan apple cihaz alırken garantisi nasıl işliyor direkt mağazadan almak ile farki var mi bu tür konularda aklımda soru işaretleri var yardımcı olursanız sevinirim.

Linki de biraktim:

Apple AirPods Pro (2. nesil) ve MagSafe Şarj Kutusu (USB-C) https://amzn.eu/d/0cGbxGCp

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Kerem Aktaş
Herkese iyi günler.
Amazondan almaya karar verdim fakat hiç alışveriş yapmadım burdan bilen varsa yardımcı olabilir mi güvenilir mi. Internette bu kulaklığın çakmaları çok o yüzden tereddüt ediyorum alırken. Bide amazondan apple cihaz alırken garantisi nasıl işliyor direkt mağazadan almak ile farki var mi bu tür konularda aklımda soru işaretleri var yardımcı olursanız sevinirim.

Linki de biraktim:

Apple AirPods Pro (2. nesil) ve MagSafe Şarj Kutusu (USB-C) https://amzn.eu/d/0cGbxGCp
halihazırda kullanıyorum eğer telefonun applesa kesin almanı tavsiye ederim. ve apple kendi mağazasından alman daha yararlı olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

halihazırda kullanıyorum eğer telefonun applesa kesin almanı tavsiye ederim. ve apple kendi mağazasından alman daha yararlı olabilir
amazondaki satıcı da güvenilir alabilirsin gönül rahatlığıyla. ama sakın trendyol vea hepsiburadadan alma

MrTito

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Burak
Herkese iyi günler.

Linki de biraktim:

Ürünü amazonun kendisi satıyor. Amazon türkiyede alışveriş yapıtğın bütün sitelerden çok daha güvenilir. En iyi müşteri desteğine sahip ürünü beğendiysen amazonun kendi sattığı üründen tereddüt edilmez

Palo DAYI 👑

80+ Gold
arkadaslar cevabı vermıs orjınal urun olmamaası ımkansıza yakın gıbı bırsey

Cyflymder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürünü amazonun kendisi satıyor. Amazon türkiyede alışveriş yapıtğın bütün sitelerden çok daha güvenilir. En iyi müşteri desteğine sahip ürünü beğendiysen amazonun kendi sattığı üründen tereddüt edilmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

amazondaki satıcı da güvenilir alabilirsin gönül rahatlığıyla. ama sakın trendyol vea hepsiburadadan alma

arkadaslar cevabı vermıs orjınal urun olmamaası ımkansıza yakın gıbı bırsey

Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için
Peki son bisey takıldı aklıma garanti konusunda. amazondan aldığımda ürünü Garanti Süresi ne kadar oluyor ve herhangi bir apple storda bi sıkıntı olmaz dimi bozulma falan olduğunda değişim olur mu.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için
Peki son bisey takıldı aklıma garanti konusunda. amazondan aldığımda ürünü Garanti Süresi ne kadar oluyor ve herhangi bir apple storda bi sıkıntı olmaz dimi bozulma falan olduğunda değişim olur mu.
Amazon 30 gün boyunca koşulsuz iade kabul ediyor, garantiside klasik apple garantisi normal ne kadar veriyorsa aynı şekilde o süre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,741
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom