Amazondan Logitech g29 alınır mı ?

Bayağı gereksiz bir alet ama çok hevesiniz barsa alınır bence

Hocam aşırı eğlenebileceğimi düşünüyorum forzaya başladım son 3 gündür çok oynuyorum klavye ile pekte tam zevk alamıyorum :/ bu yüzden almayı düşünüyorum
Bende vardı zamanında. 1 hafta oynadım sonra 2 yıl bir daha oynamadım ve sattım. Çok gereksiz ve sıkıcı bir şey bence

bence alınır sıkılsan bile 2. el olarak çok fazla zarar etmeden satarsın
Hocam alıcam kafaya koydumda amazondan alınır mı onu bilemıyorum. Dün marka vermek sorun olur mu bılmıyorum ama (hepsiburada) sitesinde 3.295 tl idi 4k'ya çıktığı için vazgeçtim amazonda uygun görünüyor şu an ama buraya gelişi ne kadara patlar bilmıyorum :(

Hocam alıcam kafaya koydumda amazondan alınır mı onu bilemıyorum. Dün marka vermek sorun olur mu bılmıyorum ama (hepsiburada) sitesinde 3.295 TL idi 4k'ya çıktığı için vazgeçtim amazonda uygun görünüyor şu an ama buraya gelişi ne kadara patlar bilmıyorum :(
hocam sanırım vergi dahil 2600 tl

Hocam alıcam kafaya koydumda amazondan alınır mı onu bilemıyorum. Dün marka vermek sorun olur mu bılmıyorum ama (hepsiburada) sitesinde 3.295 TL idi 4k'ya çıktığı için vazgeçtim amazonda uygun görünüyor şu an ama buraya gelişi ne kadara patlar bilmıyorum :(
burası tr olduğu için vergi kesilmiyor diye biliyorum

vergiler dahil 2.750,tl alınabilir iyi fiyat

Ben daha önce attığınız Amazon Germany Satıcısından alışveriş yaptım ve ürün sorunsuz geldi. Ancak G29 çok sıkıcı bir şey bir daha söylüyorum

2.600 Tr satıcılarına göre gayet iyi değil mi ? alınır mı sizce

Ben daha önce attığınız Amazon Germany Satıcısından alışveriş yaptım ve ürün sorunsuz geldi. Ancak G29 çok sıkıcı bir şey bir daha söylüyorum
Neden üsteliyorsun zevkler renkler aynı mı ? Belki adam bundan hoşlanıyor.

Geri