arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum en uygunu amazon'da ordan aldığımda herhangi bir sıkıntısında nereye göndereceğim örneğin teknosa mediamarkt gibi bir yerden alsam götürüp verebilirim ama amazondan aldıgımda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
amazondan telefon alınır neden alınmasın garanti işini aldığınız markanın servisiyle hallediceksiniz diğer sorunları ise amazon ile kolayca çözebilirsiniz
amazondan telefon alınır neden alınmasın garanti işini aldığınız markanın servisiyle hallediceksiniz diğer sorunları ise amazon ile kolayca çözebilirsiniz
Ben genel olarak Amazon ve Hepsiburada'dan bir şey alırken kendi sattıkları şeyi alırım başka dükkanlardan almam. Eğer öyleyse gözünü kapat ne alıyorsan al Amazon'dan. İşin içine 3. parti dükkanlar girince nasıl olur onu bilemem.
Amazon kuruluşu olan ve Amazon'un satın aldığı tüm firmalardan güvenle ürün/hizmet alabilirsiniz. Amazon'da 6 ülkede satış yapan biri olarak çok rahatlıkla söyleyebilirim. Amazon'un "güvensiz" görülmesi ve bu tarz yorumların yapılması, hatta Amazon yerine hb veya trendol'un tercih edilmesi gerektiğinin söylenmesi gerçekten üzücü. Tabii ki istediğinizden alabilirsiniz, hepsinde elinize aynı ürün yani telefon geçecek. Tek fark şu ki Amazon'dan alırsanız ve herhangi bir sorun çıkarsa çözüm çok daha kolay olur.
Ben genel olarak Amazon ve Hepsiburada'dan bir şey alırken kendi sattıkları şeyi alırım başka dükkanlardan almam. Eğer öyleyse gözünü kapat ne alıyorsan al Amazon'dan. İşin içine 3. parti dükkanlar girince nasıl olur onu bilemem.
Eğer başka mağazalardan alışveriş yaparsanız sizin için daha iyi olur. Örneğin Trendyol, kendi sattığı kusurlu bir üründe iade geldiğinde iadeyi kabul etmeyebilir ama kusurlu olduğu müşteri tarafından iddia edilen fakat kusursuz olan bir ürünün iadesini mağazaya zorla kabul ettirebilir. Hatta ettirebilir/ettiremez demiyorum bunu direkt olarak sık sık yapıyor. Trendyol örneğini verdim fakat bunu hepsiBurada da yapıyor, Amazon da yapıyor, N11 de yapıyor, gittigidiyor da yapıyor, eBay de yapıyor.
arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum en uygunu amazon'da ordan aldığımda herhangi bir sıkıntısında nereye göndereceğim örneğin teknosa mediamarkt gibi bir yerden alsam götürüp verebilirim ama amazondan aldıgımda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum