Neler Yeni

Amazon'dan telefon alınır mı

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Bu nasıl konu herkes birbirine sarmış :D
Amazon ile diğer siteler arasında kaç tl fark var ?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum en uygunu amazon'da ordan aldığımda herhangi bir sıkıntısında nereye göndereceğim örneğin teknosa mediamarkt gibi bir yerden alsam götürüp verebilirim ama amazondan aldıgımda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
amazondan telefon alınır neden alınmasın garanti işini aldığınız markanın servisiyle hallediceksiniz diğer sorunları ise amazon ile kolayca çözebilirsiniz

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
bana göre almasın yani güvenemiyorum amazon türkiyeye
Mesaj otomatik birleştirildi:

site olan amazon
Amazon sadece türkiyenin değil, dünyanın en güvenli online alışveriş sitelerinden biridir. yani tamam sendeki öznel bir yorum ama araştırmak lazım.

giray0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ali giray yener
amazondan telefon alınır neden alınmasın garanti işini aldığınız markanın servisiyle hallediceksiniz diğer sorunları ise amazon ile kolayca çözebilirsiniz
trendyoldan kulaklık almıştım bozuk geldi geri gönderdim ne satıcıdan haber var ne üründen onun gibi bir durumla karşılaşmaktan tedirginim açıkcası

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
trendyoldan kulaklık almıştım bozuk geldi geri gönderdim ne satıcıdan haber var ne üründen onun gibi bir durumla karşılaşmaktan tedirginim açıkcası
trendyol bende önermem satış sonrası destek 0 amazon - trendyol ile kıyaslanamaz bile satış sonrası detek'de amazon yarı yolda bırakmaz

theformul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mustafa
Ben genel olarak Amazon ve Hepsiburada'dan bir şey alırken kendi sattıkları şeyi alırım başka dükkanlardan almam. Eğer öyleyse gözünü kapat ne alıyorsan al Amazon'dan. İşin içine 3. parti dükkanlar girince nasıl olur onu bilemem.

ulaasbcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ulaş Biçici
Instagram
https://www.instagram.com/ulaasbcc/?hl=tr
Steam
https://steamcommunity.com/id/lquad/
Twitter
ulaasbcc
Facebook
uls.lqd
Discord
LquadD | Ulaş#2183
Amazon kuruluşu olan ve Amazon'un satın aldığı tüm firmalardan güvenle ürün/hizmet alabilirsiniz. Amazon'da 6 ülkede satış yapan biri olarak çok rahatlıkla söyleyebilirim. Amazon'un "güvensiz" görülmesi ve bu tarz yorumların yapılması, hatta Amazon yerine hb veya trendol'un tercih edilmesi gerektiğinin söylenmesi gerçekten üzücü. Tabii ki istediğinizden alabilirsiniz, hepsinde elinize aynı ürün yani telefon geçecek. Tek fark şu ki Amazon'dan alırsanız ve herhangi bir sorun çıkarsa çözüm çok daha kolay olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben genel olarak Amazon ve Hepsiburada'dan bir şey alırken kendi sattıkları şeyi alırım başka dükkanlardan almam. Eğer öyleyse gözünü kapat ne alıyorsan al Amazon'dan. İşin içine 3. parti dükkanlar girince nasıl olur onu bilemem.
Eğer başka mağazalardan alışveriş yaparsanız sizin için daha iyi olur. Örneğin Trendyol, kendi sattığı kusurlu bir üründe iade geldiğinde iadeyi kabul etmeyebilir ama kusurlu olduğu müşteri tarafından iddia edilen fakat kusursuz olan bir ürünün iadesini mağazaya zorla kabul ettirebilir. Hatta ettirebilir/ettiremez demiyorum bunu direkt olarak sık sık yapıyor. Trendyol örneğini verdim fakat bunu hepsiBurada da yapıyor, Amazon da yapıyor, N11 de yapıyor, gittigidiyor da yapıyor, eBay de yapıyor.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum en uygunu amazon'da ordan aldığımda herhangi bir sıkıntısında nereye göndereceğim örneğin teknosa mediamarkt gibi bir yerden alsam götürüp verebilirim ama amazondan aldıgımda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Amazon> ALL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,736
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom