Spesifik bir şey belirtmemis yani ben görmedim. Sadece bir sonraki alisverisinizde 400 yl ve üzeri 125 tl diyorYok kitap almadim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yurtdisi ürünlerde gecerlimi yoksa sadece amazon saticili urunlerdemi oluyor
Spesifik bir şey belirtmemis yani ben görmedim. Sadece bir sonraki alisverisinizde 400 yl ve üzeri 125 tl diyorYok kitap almadim
Sepete ekleyip denermisin sana zahmetSpesifik bir şey belirtmemis yani ben görmedim. Sadece bir sonraki alisverisinizde 400 yl ve üzeri 125 tl diyor
Evcil hayvan kategorisindeAlıntıyı görüntüle
Bunu yapınca Her şeyde Geçerli Olacak mı yoksa sadece evcil hayvanlardamı geçerli olacak
Ona göre deneyeceğim
Amazon saticilidirYok kitap almadim
kozmetikten ürün aldım hocam ne zamana gelir acaba?Evcil hayvan kategorisinde
Amazon saticilidir
o kadar da abartmayın en az 30 liralik bişe alın adamlar kargodan bile zarar ediyor kapatıp gidecekler6.39tlye kitap var amazon satıyor alsam oluyormu dolandırıcı işi gibi geldi bedava bişey görünce artık çekiniyorum, hatta primeda yok şuan bende kargoyuda ücretsiz diyor kategori ilk alışverişi diye
tmm hocam bakayım toplam 5 kategoride çıkıyor hepsine 125tl vermiyordur heralde yoooksa veriyormuo kadar da abartmayın en az 30 liralik bişe alın adamlar kargodan bile zarar ediyor kapatıp gidecekler
tek birine katılabiliyorsun diye biliyorum hocamtmm hocam bakayım toplam 5 kategoride çıkıyor hepsine 125tl vermiyordur heralde yoooksa veriyormu
Alıntıyı görüntüle
KUPON 400 TL ÜZERİ 125 TL Mİ YOKSA HER KATEGORİDE LİMİT YOKMU15 liralık kitap aldım verdi kupon