Baktım Türkiye'ye gönderiyorlarTürkiye'de yaşıyorsanız Türkiye'ye gönderisi var mı ona bakın önce.
eyvallah sağol bir şey daha merak ediyorum mesela steelseries almayı düşünüyorum garanti muhabbetleri nasıl oluyor tr de geçer mi vs herhangi bir bilgin var mı bu konudaO zaman kargo ve gümrük vergilerinin hesaplanmış halini görmek için satın al deyip yeni çıkan fiyata bakın. Türkiye'deki fiyattan uygunsa alınabilir.
Global garantisi var mı yok mu o da önemli. Çoğu üründe olmuyor.Yurt dışından aldıysan TR garantisi olmaz, global garantisi oluyor sanırım ve yurt dışına garantiye gönderiliyor. Benim ürünler arıza yapmadığı için hiç yurt dışına servise göndermek zorunda kalmamıştım, ancak forumlarda yurt dışına servise gönderenleri biliyorum.
ss almamanızı öneririm.eyvallah sağol bir şey daha merak ediyorum mesela steelseries almayı düşünüyorum garanti muhabbetleri nasıl oluyor tr de geçer mi vs herhangi bir bilgin var mı bu konuda
ne önerirsin 500₺ bütçem varss almamanızı öneririm.
öncelikle şunu belirtmek isterimki örneği steelseries apex pro alıcaksınız amazondan tr gönderimi için 25dolar kargo +43 dolarda ithalat ücreti alıyor ortalam 273 dolar a tr ye geliyor buda ortalama 1912 tl gibi bir fiyata denk geliyor fakat türkiyedeki apex pro satıcılarına baktığınızda omni switch olarak alıyoruz bu arada ürünü tr satıcılarında bu 1899 tl ye geliyor buda kanıtlarıAmazonun amerika sitesinden kulaklık alınır mı? Sorun çıkarsa iade işleri kolay mı ve garantili midir? Yardımcı olursanız sevinirim
fakat bu olay üründen ürüne değişiklik gösteriyor mesela örneğin artics 7 de 400 tl kar elde ediyosunöncelikle şunu belirtmek isterimki örneği steelseries apex pro alıcaksınız amazondan tr gönderimi için 25dolar kargo +43 dolarda ithalat ücreti alıyor ortalam 273 dolar a tr ye geliyor buda ortalama 1912 TL gibi bir fiyata denk geliyor fakat türkiyedeki apex pro satıcılarına baktığınızda omni switch olarak alıyoruz bu arada ürünü tr satıcılarında bu 1899 TL ye geliyor buda kanıtları
![]()
![]()
![]()
ne önerirsin 500₺ bss almamanızı öneririm.
eyvallah çok teşekkür ederimöncelikle şunu belirtmek isterimki örneği steelseries apex pro alıcaksınız amazondan tr gönderimi için 25dolar kargo +43 dolarda ithalat ücreti alıyor ortalam 273 dolar a tr ye geliyor buda ortalama 1912 TL gibi bir fiyata denk geliyor fakat türkiyedeki apex pro satıcılarına baktığınızda omni switch olarak alıyoruz bu arada ürünü tr satıcılarında bu 1899 TL ye geliyor buda kanıtları
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
fakat bu olay üründen ürüne değişiklik gösteriyor mesela örneğin artics 7 de 400 TL kar elde ediyosun
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle