Arda Fisher
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 580

iade etsinlet lufenArkadaşlar kuzenim aradı ilk pcsi o hiçbir şey anlamaz laptop almış babası tam 19.000 TL'ye taksitle beraber benim fikrimce paraya yazık olmuş sizde bi bakın derim en kötü iade ettireceğim kendim toplayacağım
5500u saçma fiyatArkadaşlar kuzenim aradı ilk pcsi o hiçbir şey anlamaz laptop almış babası tam 19.000 TL'ye taksitle beraber benim fikrimce paraya yazık olmuş sizde bi bakın derim en kötü iade ettireceğim kendim toplayacağım
Aga malesef ben üzüldüm yemin ediyorumya19K nedir ve nasıl çöpe atılır?
10 bine satıyorlardı bunu A101 de. Nereden bulmuş bu kadar kazığını? Gene şu elden taksit saçmalığı mı?Arkadaşlar kuzenim aradı ilk pcsi o hiçbir şey anlamaz laptop almış babası tam 19.000 TL'ye taksitle beraber benim fikrimce paraya yazık olmuş sizde bi bakın derim en kötü iade ettireceğim kendim toplayacağım
Knk iade etsinler 19K ya kesinlikle çoooooooook daha iyi sistemler vardırAga malesef ben üzüldüm yemin ediyorumya
bilgisayaqrcilardan almiştir10 bine satıyorlardı bunu A101 de. Nereden bulmuş bu kadar kazığını? Gene şu elden taksit saçmalığı mı?
Evet tek taksitli buymus o yüzden almis10 bine satıyorlardı bunu A101 de. Nereden bulmuş bu kadar kazığını? Gene şu elden taksit saçmalığı mı?
dünya kimin için dönüyor bazen anlamıyorum...Arkadaşlar kuzenim aradı ilk pcsi o hiçbir şey anlamaz laptop almış babası tam 19.000 TL'ye taksitle beraber benim fikrimce paraya yazık olmuş sizde bi bakın derim en kötü iade ettireceğim kendim toplayacağım