Gizemss 80+ Gold Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 7,347 En İyi Cevap 6 Dahası Reaksiyon skoru 16,111 İsim Gizem İlgilendiği Kategoriler PC Oyunları, sanırım. 5 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #53 RevDeisDou yazmış: Dou driver kuramazsa: Arkadaki videolar rastgele seçilmiyor Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Olsun güzel şarkı.
RevDeisDou yazmış: Dou driver kuramazsa: Arkadaki videolar rastgele seçilmiyor Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Olsun güzel şarkı.
cici 80+ Platinum Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 14,656 Dahası Reaksiyon skoru 25,733 Yaş 20 Konum Hatay İsim 9304 İlgilendiği Kategoriler profil mesajları ve konu dışı 5 Ağustos 2020 #54 RevDeisDou yazmış: Dou driver kuramazsa: Arkadaki videolar rastgele seçilmiyor Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... O yasuo ne ln sağ kenarda? :d bu arada 100W güç tüketimine kadar çektiğin kartta ne sıkıntı var?
RevDeisDou yazmış: Dou driver kuramazsa: Arkadaki videolar rastgele seçilmiyor Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... O yasuo ne ln sağ kenarda? :d bu arada 100W güç tüketimine kadar çektiğin kartta ne sıkıntı var?
RevDeisDou 80+ Titanium Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 44,532 En İyi Cevap 18 Dahası Reaksiyon skoru 49,308 İsim Rev D İlgilendiği Kategoriler Hepsi ;) 5 Ağustos 2020 #55 intel pentium yazmış: O yasuo ne ln sağ kenarda? :d bu arada 100W güç tüketimine kadar çektiğin kartta ne sıkıntı var? Devamı için tıklayın... Yıllardan beri driver indirmiyordum. Daha doğrusu DDU kullanmıyorum. C: üzerindeki AMD driverlerinin olduğu yer 6gb falan. Bi onları kaldırıp denicem
intel pentium yazmış: O yasuo ne ln sağ kenarda? :d bu arada 100W güç tüketimine kadar çektiğin kartta ne sıkıntı var? Devamı için tıklayın... Yıllardan beri driver indirmiyordum. Daha doğrusu DDU kullanmıyorum. C: üzerindeki AMD driverlerinin olduğu yer 6gb falan. Bi onları kaldırıp denicem
KTimur 80+ Silver Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 2,008 En İyi Cevap 1 5 Ağustos 2020 #56 RevDeisDou yazmış: Dou driver kuramazsa: Arkadaki videolar rastgele seçilmiyor Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... (!)
RevDeisDou yazmış: Dou driver kuramazsa: Arkadaki videolar rastgele seçilmiyor Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... (!)