isimsizüye
80+ Gold
ulan amd bi de. intele düşman olcan puhhhAlıntıyı görüntüle
Benim merak ettiğim AMD neden 9900K kullanıyor? D:
ulan amd bi de. intele düşman olcan puhhhAlıntıyı görüntüle
Benim merak ettiğim AMD neden 9900K kullanıyor? D:
Bu testte %2 fark olmuş AVG FPS'te. ne testi ki bu? TimeSpy'de ilk çıktığından beridir hazır OC olmayan tüm kartlar hep 8,9K-9K falan puan alıyor sabit. ( kart ilk çıktığından beridir ,timespy= DX 12 performasnı)Ama benchmark testlerinde de yüksek sonuç veriyor.
Sürüm 20.4.2
Alıntıyı görüntüle
Sürüm 20.8.1
Alıntıyı görüntüle
Bence hemen güncellenmemeli. İnsanların yorumlarına bakmak lazım.Alıntıyı görüntüle
Daha fazla bilgi için: https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-20-8-1
NOT: WHQL sürüm değil, isteğe bağlı bir sürümdür.
Technopat forumunda gördüğüm bir test. 20.8.1 sürücüsünü deniyorlardı.Bu testte %2 fark olmuş AVG FPS'te. ne testi ki bu? TimeSpy'de ilk çıktığından beridir hazır OC olmayan tüm kartlar hep 8,9K-9K falan puan alıyor sabit. ( kart ilk çıktığından beridir ,timespy= DX 12 performasnı)
AMD Uzak dursun MoruQ Bizden küfür ettirmeyen adama ettirirBu testte %2 fark olmuş AVG FPS'te. ne testi ki bu? TimeSpy'de ilk çıktığından beridir hazır OC olmayan tüm kartlar hep 8,9K-9K falan puan alıyor sabit. ( kart ilk çıktığından beridir ,timespy= DX 12 performasnı)
Zaten isteğe bağlı bir sürüm. Denemek isteyen kursun denesin.Bence hemen güncellenmemeli. İnsanların yorumlarına bakmak lazım.
SIFIR Sıkıntı!RX 590 ile ilgili görüşüm değişmeye başladı Şu yeni sürümü deneyeyim bi
Alıntıyı görüntüle
15.382 hatadan 17 hataya. Gelişme var. Son sürümde 0 yapsın anlaşalımSIFIR Sıkıntı!
Aslında dinlediğin şarkıya vurgu yapmıştım ama o da olur.15.382 hatadan 17 hataya. Gelişme var. Son sürümde 0 yapsın anlaşalım
Dou driver kuramazsa:Aslında dinlediğin şarkıya vurgu yapmıştım ama o da olur.