Amd 22.5.1 Driveri Çöküyor

Başlattım testi. Düzgün güç gidip gitmediğini nasıl anlayacağım?
1 bilgisayarın kapanmaması lazım. 2 sag taraftaki grafiklerde asiri buyuk dalgalanmalar olmamasi lazim

1 bilgisayarın kapanmaması lazım. 2 sag taraftaki grafiklerde asiri buyuk dalgalanmalar olmamasi lazim
Yaptım. Bilgisayar kapanmadı ve sağdaki grafikte ufak tefek dalgalanma oldu o kadar.

AMD almak pişmanlıktır deyince "höö höööö" diye bağıranlar gelmeden tekrarlayayım. AMD ekran kartı pişmanlıktır. Bunu belirttim diye malum sponsorlu forumdan banladılar.

Yaptım. Bilgisayar kapanmadı ve sağdaki grafikte ufak tefek dalgalanma oldu o kadar.
Farkli eski driver surumlerini deneyebilirsin. XFX'le alakali bir problem olabilir 22.5.1'de. Diger surumlerde ise direkt surumler kotu.

Farkli eski driver surumlerini deneyebilirsin. XFX'le alakali bir problem olabilir 22.5.1'de. Diger surumlerde ise direkt surumler kotu.
Bir de ekran kartına test yapayım diyorum. Hangi program en mantıklısıdır?

Furmark ile uzun süre yük altında tutabilirsin. Timespy ile performansına bakabilirsin.
1661263965564.png

Görüntüyü 2kya aldım yapmam gereken başka ayar var mı? Bir de ne kadar süre yapmalıyım?

Alıntıyı görüntüle
Görüntüyü 2kya aldım yapmam gereken başka ayar var mı? Bir de ne kadar süre yapmalıyım?
1080p anti aliasing 8X daha iyi olur. İstediğin kadar ne kadar yüke sokmak istiyorsan. Çok fazla test için veri vermiyor furmark daha çok uzun süreli oyun testine sokmak gibi.

@RevDeisDou kaç gündür banda pci 4.0 diye diye bi hal oldun hadi bu adamın driver çökmesini açıkla bir siz dogrusunuz ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kartı garantiye yolla sıkıntılı geldi heralde bendede rx 6500xt var iade istedim hayırlısı artık aynısı bende yaşadım

En iyi çalışan zaten 22.5.1 miş

@Emmree hocam yardımcı olur çözüm biraz geçici ama kullanır 1 hafta daha rahat
Pci ex 2.0 ile bence sorun yok Şükür.
DDU ile silip 22.5.1 i minimal kurulum dener misiniz.

Pci ex 2.0 ile bence sorun yok Şükür.
DDU ile silip 22.5.1 i minimal kurulum dener misiniz.
Gönderdim iadeye knk inşallah iade veya değişim olursa öyle bir derdim kalmayaca zaten rtx 2060 ta kargoda

Gönderdim iadeye knk inşallah iade veya değişim olursa öyle bir derdim kalmayaca zaten rtx 2060 ta kargoda
İade olsun ya değişimle uğraşma, kurtul artık:)

2060 Hayırlı olsun

Geri