güncellemede belirtilmemiş ayrıca 25.8.1 de kalmaya devam edeceğim 7000 seisi icin hic bir yenilik vs yok ve şuan en iyi sürüm diye bilirim sorunsuz kullanıyorum 7700xt kartımrx 6000 serisi kullanıp bu güncellemeyi yapan var mı ?
varsa eğer afmf 2.1 fast motion response özelliği bu seri için geldi mi ??
rx 6750xt(rx6800) ekran kartımda 25.3.1 de stabil olarak kullanıyorumgüncellemede belirtilmemiş ayrıca 25.8.1 de kalmaya devam edeceğim 7000 seisi icin hic bir yenilik vs yok ve şuan en iyi sürüm diye bilirim sorunsuz kullanıyorum 7700xt kartım
7700 XT ile yaptım bugün güncelleme. Değişiklilik hiç yok neredeyse sanırım. Baktım bi sürüm notlarına. İşte 7500X3D işlemcili desteği gelmiş. Birkaç yorum gördüm bir öncekinde BF6'da çökme yaşıyordum bu sürücüyle geçti yazmışlar. Çok da yapmaya gerek yok yani. BF6 gibi oyunlar oynuyorsanız veya genellikle oyunlarda çökme problemi yaşıyorsanız; tabii ki de yapın ama onun dışında bir numarası yok gibi.
25.11.1 güncellemesi yapmak isteyenleri bir kez daha düşündürür o zamanÖnermem mikrofon özelliği çalışmaz hale geldi.
25.11.1 güncellemesi yapmak isteyenleri bir kez daha düşündürür o zaman
25.3.1 den devam
Kesinlikle bende eski driver a dönücem25.11.1 güncellemesi yapmak isteyenleri bir kez daha düşündürür o zaman
25.3.1 den devam
galiba şans işide olabilir aynı pcler aynı sürücüleri kullanıp birimizde sorun olup diğerlerine olmayada biliyorAylarca 25.4.1 sürücüsünü kullandım ben de. 25.5.1 ile beraber HAGS getirildi sürücülere ve baya bir uyumsuzluk oldu. Henüz daha ayarlayamadılar. Yalnız şaka maka Nvidia da son dönemde sürücülerde kötü. Piyasada yazılımı güzel bir firma kalmadı be.. Intel ne alemde acaba..
galiba şans işide olabilir aynı pcler aynı sürücüleri kullanıp birimizde sorun olup diğerlerine olmayada biliyor
nvidia bu işte çok başarılı bir firmadır. açıkçası sorunlu sürücü çok çok nadir yayımlanır