AMD 25.11.1 güncellemesi??

zlL1

80+
Reaksiyon skoru
96
rx 6000 serisi kullanıp bu güncellemeyi yapan var mı ?
varsa eğer afmf 2.1 fast motion response özelliği bu seri için geldi mi ??

rx 6000 serisi kullanıp bu güncellemeyi yapan var mı ?
varsa eğer afmf 2.1 fast motion response özelliği bu seri için geldi mi ??
güncellemede belirtilmemiş ayrıca 25.8.1 de kalmaya devam edeceğim 7000 seisi icin hic bir yenilik vs yok ve şuan en iyi sürüm diye bilirim sorunsuz kullanıyorum 7700xt kartım

güncellemede belirtilmemiş ayrıca 25.8.1 de kalmaya devam edeceğim 7000 seisi icin hic bir yenilik vs yok ve şuan en iyi sürüm diye bilirim sorunsuz kullanıyorum 7700xt kartım
rx 6750xt(rx6800) ekran kartımda 25.3.1 de stabil olarak kullanıyorum
bu ekran kartımı modladığım için yaptığım modu bozmaya değer bir güncelleme yok gibi

7000 serisi için bu bahsettiğim yenilik gelmiş diye biliyorum.

7700 XT ile yaptım bugün güncelleme. Değişiklilik hiç yok neredeyse sanırım. Baktım bi sürüm notlarına. İşte 7500X3D işlemcili desteği gelmiş. Birkaç yorum gördüm bir öncekinde BF6'da çökme yaşıyordum bu sürücüyle geçti yazmışlar. Çok da yapmaya gerek yok yani. BF6 gibi oyunlar oynuyorsanız veya genellikle oyunlarda çökme problemi yaşıyorsanız; tabii ki de yapın ama onun dışında bir numarası yok gibi.

Önermem mikrofon özelliği çalışmaz hale geldi.

7700 XT ile yaptım bugün güncelleme. Değişiklilik hiç yok neredeyse sanırım. Baktım bi sürüm notlarına. İşte 7500X3D işlemcili desteği gelmiş. Birkaç yorum gördüm bir öncekinde BF6'da çökme yaşıyordum bu sürücüyle geçti yazmışlar. Çok da yapmaya gerek yok yani. BF6 gibi oyunlar oynuyorsanız veya genellikle oyunlarda çökme problemi yaşıyorsanız; tabii ki de yapın ama onun dışında bir numarası yok gibi.
Önermem mikrofon özelliği çalışmaz hale geldi.
25.11.1 güncellemesi yapmak isteyenleri bir kez daha düşündürür o zaman
25.3.1 den devam

25.11.1 güncellemesi yapmak isteyenleri bir kez daha düşündürür o zaman
25.3.1 den devam

Aylarca 25.4.1 sürücüsünü kullandım ben de. 25.5.1 ile beraber HAGS getirildi sürücülere ve baya bir uyumsuzluk oldu. Henüz daha ayarlayamadılar. Yalnız şaka maka Nvidia da son dönemde sürücülerde kötü. Piyasada yazılımı güzel bir firma kalmadı be.. Intel ne alemde acaba..

• Beğen
Reaksiyonlar: zlL1
9070xt için gerek var mı güncelleme yapmaya?

Aylarca 25.4.1 sürücüsünü kullandım ben de. 25.5.1 ile beraber HAGS getirildi sürücülere ve baya bir uyumsuzluk oldu. Henüz daha ayarlayamadılar. Yalnız şaka maka Nvidia da son dönemde sürücülerde kötü. Piyasada yazılımı güzel bir firma kalmadı be.. Intel ne alemde acaba..
galiba şans işide olabilir aynı pcler aynı sürücüleri kullanıp birimizde sorun olup diğerlerine olmayada biliyor

nvidia bu işte çok başarılı bir firmadır. açıkçası sorunlu sürücü çok çok nadir yayımlanır

rx7600 kullanıyorum en stabil sürüm hangisidir bilen arkadaşlar söyleyebilir mi rica etsem

galiba şans işide olabilir aynı pcler aynı sürücüleri kullanıp birimizde sorun olup diğerlerine olmayada biliyor

nvidia bu işte çok başarılı bir firmadır. açıkçası sorunlu sürücü çok çok nadir yayımlanır

Nvidia'nın başarısı ve istikrarı tabii ki de inkar edilemez ama son dönemlerde gerçekten kötüler. Özellikle AFMF'ye rakip getirdikleri Smooth Motion'un oturması baya uzun sürecek gibi. Diğer kasamda da 4060 kullanıyorum. Onda da aylarca 560'lı sürücülerde kullanmıştım. Ama dediğin gibi biraz şans işi evet. Kimisi aynı bilgisayar, aynı sürümde sorun yaşamıyor kimisi yaşıyor maalesef.

Geri