DePiedra54
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 784
Kesin bişey diyemem ama düzelebilir sorunun driver ile alakası olmayadabilir.tekrar yazılım indirince düzelirmi diyorsun
Kesin bişey diyemem ama düzelebilir sorunun driver ile alakası olmayadabilir.tekrar yazılım indirince düzelirmi diyorsun
Driversa en stabil sürüm vardı. Ona gecerek duzeliyordu. Sürüm Kacti hatırlayamadımpek bir şey yok yani çökme ile alakalı bır problem göremedim her hatayı internetten taramıştım
25.3.1 geçin ve psu nedir ? ve -10 veya -15 güç girin adrenalin üzerinden.öncelikle merhaba ekran kartında yani sanırım yazılımsal bir problem yaşıyorum Furmark testinde 15 20 dk yüke sokuyorum 73 dereceyi geçmiyor %50 fan hızında ama çökme yok herhangi bir oyun oynarken cs2 veya fortnite vb oyunlarda 1 2 sn lik bir donma ve sonrasında çökme yaşıyorum siyah ekran geliyor ve düzeliyor
sistem
amd 5 5600 işlemci
32 gb ram ekran kartı zaten msi rx 6700xt
750w psu war ws ws bu durumu nasıl çözebilirim bir fikri olan warmı önceden böyle bir sorun yaşamıyordum
şimdi geçiriyortum bçrde öyle deneyiyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
en doğru yorum
psu750 w powerboost 80 plus25.3.1 geçin ve psu nedir ? ve -10 veya -15 güç girin adrenalin üzerinden.
*en boş yorum adam çözüm beklerken yarasına tuz basıyor.
pro sürücü derken anlamadım ?Pro sürücü dene
birde arkadaş 24.8.1 sürümünü önerdi onu bir deneyeyim25.3.1 geçin ve psu nedir ? ve -10 veya -15 güç girin adrenalin üzerinden.
Kanka ben yeni windows atınca düzeliyor ama bende de aynı sende olduğu gibi siyah ekran olup restart atıyor. Herşeyi test ediyorum onlarda sağlam.bu nedir ** ya yıldım ben format attım oda çözmedi 2 yıldır yoktu 3 4 aydır bu problem war format çözer dedim olmadı w 10 kurdum aynı w 11 kırdım gene aynı
yazılımsal çöküyor
ikisini dene en stabili 25.3.1 psun çok dandik muhtemelen bu yüzden kafayı yiyor gpu -15 güç yap dene bir de.psu750 w powerboost 80 plus
pro sürücü derken anlamadım ?
birde arkadaş 24.8.1 sürümünü önerdi onu bir deneyeyim
ve 6700xt modeli nedir ?ikisini dene en stabili 25.3.1 psun çok dandik muhtemelen bu yüzden kafayı yiyor gpu -15 güç yap dene bir de.
ekran kartına - değeri nasıl veriyoruz25.3.1 geçin ve psu nedir ? ve -10 veya -15 güç girin adrenalin üzerinden.
verdiğin sürümü denedim 2 gün onda da aynı problemi yaşıyorumdeneyeyim bi
adrenalin üzerinden verebilirsin.ekran kartına - değeri nasıl veriyoruz
verdiğin sürümü denedim 2 gün onda da aynı problemi yaşıyorum