olursa driver kaynaklı olur fakat olacağını düşünmüyorum çünkü 9000 serisi ile birlikte driverlar neredeyse kusursuz hale geldi bende kararsızım 7800xt veya 9070/xt alıcam da taksit yapan yokSiyah ekran sorunu yaşayan kişiler varmış. 0 alınan sistemde bu durum oluşma ihtimali var mı nedeni nedir
AMD 7800XT EKRAN KARTLARINDA SİYAH EKRAN SORUNU VAR MI?
5 yıl önce sorsaydın evet derdim ama 3-4 yıldır driver problemi yok.AMD 7800XT EKRAN KARTLARINDA SİYAH EKRAN SORUNU VAR MI?
hocam size bir soru sormak istiyorum sizce 9070/xt mi alayım beklemeden 7080xt miben 7800xt kullanıyorum hiç yaşamadım bir tek amd software ile ekran kartı sürücüsü uyuşmuyordu software kapanıp duruyordu ekran kartını güncelledim softwareyi güncelledim o sorun da bitti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5 yıl önce sorsaydın evet derdim ama 3-4 yıldır driver problemi yok.
9070/XT kesinlikle fsr4 desteği , RT konusunda kendini çok geliştirmesi her türlü daha iyi.hocam size bir soru sormak istiyorum sizce 9070/xt mi alayım beklemeden 7080xt mi
teşekkür ederimben 7800xt kullanıyorum hiç yaşamadım bir tek amd software ile ekran kartı sürücüsü uyuşmuyordu software kapanıp duruyordu ekran kartını güncelledim softwareyi güncelledim o sorun da bitti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5 yıl önce sorsaydın evet derdim ama 3-4 yıldır driver problemi yok.
düşünüyorum fakat adam akıllı taksit yapan yer yok ne zaman stok geleceği de belli değil9070/XT kesinlikle fsr4 desteği , RT konusunda kendini çok geliştirmesi her türlü daha iyi.
kanka bütçe kaçdüşünüyorum fakat adam akıllı taksit yapan yer yok ne zaman stok geleceği de belli değil
peşin taksit veren yer varsa 35 değmez ama mecburkanka bütçe kaç
Dostum hepsiburada da kuveyttürkte 9 taksit var ama kampanya bu belki bitebilir ayrıyeten hepsiburada world kartında da 9 taksit sanırım bi bak istersendüşünüyorum fakat adam akıllı taksit yapan yer yok ne zaman stok geleceği de belli değil