5070 daha ucuz durumda güçleri eşit 9070 ile , 5070 alabilirsin.YARDIM LÜTFEN
5070 yine iş için iyi bir tercih fakat oyun için 9070 bir tık daha üstünYARDIM LÜTFEN
hocam o özellik aı ile kare oluşturuyor ve bu sayede daha fazla FPS alıyorsunuz AMD de bu özellik yok sadece fsr var o da FPS den kayıp yaşamadan görüntü kalitesini aı ile arttırıyortam olarak nasıl bir teknoloji hocam mfg
amd de afmf2.1 var işte ama MFG kadar fps sağlamaz.hocam o özellik aı ile kare oluşturuyor ve bu sayede daha fazla FPS alıyorsunuz AMD de bu özellik yok sadece fsr var o da FPS den kayıp yaşamadan görüntü kalitesini aı ile arttırıyor
Afmf 2x yaparken MFG 4x kadar katlayabiliyor Fps'i ama AMD nin afmf avantajı yazılımı ile her oyunda 2x yapabiliyosunuz. yanlış bilmiyorsam Nvidiada MFG oyuna entegre edilmeden yapılmıyordu.amd de afmf2.1 var işte ama MFG kadar fps sağlamaz.
Afmf 2.1 iyi çalışmıyor. Ghosting yapıyor 7700xt de tek iyi çalıştığı oyun gta 5 olarak tespit ettimAfmf 2x yaparken MFG 4x kadar katlayabiliyor Fps'i ama AMD nin afmf avantajı yazılımı ile her oyunda 2x yapabiliyosunuz. yanlış bilmiyorsam Nvidiada MFG oyuna entegre edilmeden yapılmıyordu.
7800xt kullanıyorum denedim çok ta bende sorun olmadı güncelleme ile düzeltirler umarım.Afmf 2.1 iyi çalışmıyor. Ghosting yapıyor 7700xt de tek iyi çalıştığı oyun gta 5 olarak tespit ettim
hocam 9070 xt ile cyberpunk 2077, forza 5 gibi oyunlarda test ettim gecikme değeri 2-3 arasında çok nadiren 5msn gibi süreye ulaşıyorki gözle fark edilemicek kadar az bir ghostingti ama 7700xt de durum nedir bilmiyorum.Afmf 2.1 iyi çalışmıyor. Ghosting yapıyor 7700xt de tek iyi çalıştığı oyun gta 5 olarak tespit ettim
Boş iş 5080 kullanıyorum 2x fg dışında açmıyorum 3 ve sonrasında input lag dayanılmaz oluyor oyunun akıclığını alıyor. ama x2 mistam olarak nasıl bir teknoloji hocam mfg