Benim geçen yaşadığım sorun buydu, daha çözememişlerDuring video playback and window switching, an intermittent driver timeout or black screen may occur on Radeon™ RX 6000 series GPUs using some 240Hz refresh rate displays or high refresh rate primary display plus low refresh rate secondary display configurations.
Alt tab atarken bazı kişilerde sistem 1 saniye falan takılıyo sonra geçiyor veya sistem siyah ekrana düşebiliyorYa hocam hazır bulmuşken sorayım. Bu alt tab olayı nedir acaba?
Bazı mı her miAlt tab atarken bazı kişilerde sistem 1 saniye falan takılıyo sonra geçiyor veya sistem siyah ekrana düşebiliyor
Kardeşim yaşamıyor, tanıdığım var o da yaşamıyor. Forumda yaşayanları gördüm.Bazı mı her mi
Hangi sürücüde düzelteceklerini yazmamışlar. Büyük ihtimalle 1.5 ay içinde onu da çözerler diye düşünüyorum.Benim geçen yaşadığım sorun buydu, daha çözememişler
1 günde 3 kere yaşadım ben geçenlerde. Öyle aylarca çözemezseler büyük saçmalık.Hangi sürücüde düzelteceklerini yazmamışlar. Büyük ihtimalle 1.5 ay içinde onu da çözerler diye düşünüyorum.
Sanırım basit bir şey değil. Basit olsa çözerlerdi heralde Anti lag sorunun 1 güncellemede çözdülerdi1 günde 3 kere yaşadım ben geçenlerde. Öyle aylarca çözemezseler büyük saçmalık.
Ben aylar önce kullanıyorken böyle bir sorun yoktu. Sonradan bozmuşlarSanırım basit bir şey değil. Basit olsa çözerlerdi heralde Anti lag sorunun 1 güncellemede çözdülerdi
Yapıyo öyle arada ya alışcaklarBen aylar önce kullanıyorken böyle bir sorun yoktu. Sonradan bozmuşlar
sağolKardeşim yaşamıyor, tanıdığım var o da yaşamıyor. Forumda yaşayanları gördüm.
Kardeşim RX 6600 Pulse
Arkadaşım RX 6700XT QICK kullanıyor
Hocam 22.5.1 mi daha performanslı yoksa 22.11.1 mi önerirsiniz ekran kartım rx580 4gbSürücü WHQL onayı aldı arkadaşlar.