- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,151
O olay bende yok aylardır.Donma olayı geçmiş ama bu sefer bazı video sayfalarında beyaz ekran patlıyor hızlı hızlı allah aşkına düzgün bi sürüm gelsin artık
O olay bende yok aylardır.Donma olayı geçmiş ama bu sefer bazı video sayfalarında beyaz ekran patlıyor hızlı hızlı allah aşkına düzgün bi sürüm gelsin artık
benim rx590 kartıma kısa bir saygı duruşu O7AMD RX 500 serisinin de desteğini bitirdi artık. Güncelleme notlarında destek kısmında görünmüyorlar.
Deneyince sonucu söyleyebilir misin hocam? Ona göre güncelleyeceğim yoksa hiç bulaşmayayımTam bende bunu görünce sevinmiştim. Hiç DDU ile kaldırmayla vs uğraşmadım direkt güncelledim. Az önce YouTube canlı yayında açtım yine dondu. Umarım temiz kurulum yapınca düzelir. Yoksa sorun geçmemiş demektir.
Gelir gelmez guncelledim bakalım6700xt var bende takilma hiç olmadi pc 20 saatir açık
Valla Şu Siyah Ekran Gitti Ya Allahıma Şüküler Olsun Görmüş AMD Kaç Sürüm Sonra
- System freeze or black screen when playing video files on Radeon™ RX 6000 Series Graphics Products.
Auto İnstaller İle YükleniyorSürüm kaldırılmış.
Siz kaldırılmadan yüklediğiniz için öyle gözüküyorValla Şu Siyah Ekran Gitti Ya Allahıma Şüküler Olsun Görmüş AMD Kaç Sürüm Sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Auto İnstaller İle Yükleniyor
Alıntıyı görüntüle
olabilirSiz kaldırılmadan yüklediğiniz için öyle gözüküyor
Evet. Dün akşama doğru indirme linklerini kaldırdılar. Ondan sonra sürücüyü kaldırdı AMD.Sürüm kaldırılmış.