Neler Yeni

AMD Adrenalin 23.10.1 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
23.9.2'yle ayrı sürücü çıkarmışlardı tam emin olamamıştım. 23.9.3 için zaten güncelleme vermediler. 23.10.1'le komple fişini çekmişler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

CS 2 de ölüm maçı girdim sıfır droptu. Sürücüden önce de sorun yoktu.
ben ölüm maçına girince millet ışınlanıyo ajsdajkd 23.9.1

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
  • System freeze or black screen when playing video files on Radeon™ RX 6000 Series Graphics Products.
Şu sorun yüzünden eski drivera dönmüştüm, hatta sorun tarayıcıda falan sanmıştım. Düzelttikleri iyi olmuş

batuu123

80+ Bronze
açıkçası nvidiaya geçtim kafam rahat.. güncelleme notlarını okumuyorum bile yaparsa nvidia yapar zaten gerekeni sorunsuz akışşşşş..

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,613
İsim
oğuzhan ege
Genel olarak nasıl güncelleme 6700 var gerek var mı güncellemeye

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,835
İsim
Emre Zengin
  • System freeze or black screen when playing video files on Radeon™ RX 6000 Series Graphics Products.
Şu sorun yüzünden eski drivera dönmüştüm, hatta sorun tarayıcıda falan sanmıştım. Düzelttikleri iyi olmuş
Evet şu sorunu yaşayan çok kişi vardı.

Genel olarak nasıl güncelleme 6700 var gerek var mı güncellemeye
RX 6600 da ilk kullanımımda bir sorun göremedim. Bugün öğleden sonra daha detaylı bakacağım.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Aziz
AMD Software: Adrenalin Edition uygulaması açılmıyor. 23.8.1'de böyle bir sorun yoktu. Çözümü nedir?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Şahin

Tam bende bunu görünce sevinmiştim. Hiç DDU ile kaldırmayla vs uğraşmadım direkt güncelledim. Az önce YouTube canlı yayında açtım yine dondu. Umarım temiz kurulum yapınca düzelir. Yoksa sorun geçmemiş demektir.

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Murat

AMD Software: Adrenalin Edition 23.10.1 Release Notes​

New Feature Highlights​

• New Game Support
    • Assassin's Creed Mirage
    • The Lords of the Fallen
  • Anti-Lag+ Support
    • Counter Strike 2

Fixed Issues​

• Intermittent app crash while playing Starfield on Radeon™ RX 7000 Series Graphics Products.
  • Intermittent driver crash while playing Counter Strike 2 with MSAA or FSR enabled on some AMD Graphics Products, such as the Radeon™ RX 7900 XTX.
  • Improvements to stutter experienced while playing Counter Strike 2.
  • EA SPORTS FC™ 24 may fail to open on some AMD Graphics Products, such as the Radeon™ RX 7800 XT.
  • The display may intermittently freeze after changing the encode format while streaming select games with AMD Link.

Known Issues​

• Performance Metrics Overlay may report N/A for FPS on various games.
  • Audio may intermittently become out of sync with video when recording from AMD Software: Adrenalin Edition with AV1 codec.
  • Corruption may be observed in Forza Motorsport when RT is enabled.
  • Intermittent flickering may be briefly observed in Total War: Pharaoh’s menus after changing graphics settings.

Important Notes​

• Factory Reset has been temporarily disabled as a precautionary measure while we address isolated installation issues that have been reported during PC upgrades. Users may use AMD Cleanup Utility as a temporary option.
  • For users who previously installed an AMD Software insider preview driver, running AMD Cleanup Utility is recommended before installing this driver.

Package Contents​

AMD Software: Adrenalin Edition 23.10.1 Driver Version 23.20.17.01 for Windows® 10 and Windows® 11 (Windows Driver Store Version 31.0.22017.1011).

Kaynak: https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-23-10-1
Not: Türkçe çevirisi kötü olduğu için orijinal dili ile yayınladım.

Gelen Yenilikler:
- Assassin's Creed Mirage ve The Lords of the Fallen için destek gelmiş.
- CS 2 için Antilag+ desteği gelmiş. (Sadece 7000 serisi kartlar için.)
- RX 7000 serisi kartlarda Starfield çökme sorunu düzeltilmiş.
- Radeon™ RX 7900 XTX ve birkaç kartta MSAA veya FSR etkinken çökme sorunu düzeltilmiş.
- CS 2'nin kekemelik sorununu çözmüşler.
- EA SPORTS FC™ 24 başta Radeon™ RX 7800 XT ve birkaç kartta açılma sorunu düzeltilmiş.
- RX 6000 serisi kartlarda video dosyası oynatırken sistemin donma veya siyah ekranda kalma sorunu düzeltilmiş.
- AMD Linkle ilgili bir şey düzeltilmiş ama ne olduğunu tam anlayamadım.
6000 serisi için bir düzeltme yok sanırsam. 23.9.1den devam biz

Donma olayı geçmiş ama bu sefer bazı video sayfalarında beyaz ekran patlıyor hızlı hızlı allah aşkına düzgün bi sürüm gelsin artık

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,835
İsim
Emre Zengin
Bundan önceki sürümde onu kaldırdılar freeze vardı bu sürümde ona çözüm bulup eski beyaz ekran sorununu getirmişler tekrar

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,835
İsim
Emre Zengin
Bundan önceki sürümde onu kaldırdılar freeze vardı bu sürümde ona çözüm bulup eski beyaz ekran sorununu getirmişler tekrar
23.9.1 de çözmüşlerdi sanırım ama bende çözülmemişti. Arada sırada video izlerken anlık beyaz ekran çıkıyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,008,908
Üyeler
159,857
Son üye
3Dilluminator