AMD artık güvenilir mi ?

Axzal

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhabalar
Bu aralar sistem toplamak istiyorum ve sistemimde msi'ın gaming x gtx1660ti ekran kartını almak istiyorum ta ki amd'nin rx 5600 xt ekran kartının özelliklerini ve performansını öğrenene kadar.Bu durumdan sonra msi gaming x rx5600 xt ekran kartını almaya karar verdim lakin içimde küçük bir şüphe uyandı "amd artık güvenilir mi? ". Bunun konu için faydalı cevaplarınızi bekliyorum.

Merhabalar
Bu aralar sistem toplamak istiyorum ve sistemimde MSI'ın gaming x gtx1660ti ekran kartını almak istiyorum ta ki AMD'nin rx 5600 xt ekran kartının özelliklerini ve performansını öğrenene kadar.Bu durumdan sonra MSI gaming x rx5600 xt ekran kartını almaya karar verdim lakin içimde küçük bir şüphe uyandı "AMD artık güvenilir mi? ". Bunun konu için faydalı cevaplarınızi bekliyorum.
Fazlasıyla güvenli [emoji16]

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

güvenilir ancak o ekran kartı fiyatı arttı bi indirim falan bulursan iyi olur

Merhabalar
Bu aralar sistem toplamak istiyorum ve sistemimde MSI'ın gaming x gtx1660ti ekran kartını almak istiyorum ta ki AMD'nin rx 5600 xt ekran kartının özelliklerini ve performansını öğrenene kadar.Bu durumdan sonra MSI gaming x rx5600 xt ekran kartını almaya karar verdim lakin içimde küçük bir şüphe uyandı "AMD artık güvenilir mi? ". Bunun konu için faydalı cevaplarınızi bekliyorum.
İşlemci konusunda AMD güvenilir.

Evet artık güvenilir, için rahat olsun :)

Eskiden de güvenilirdi sadece CPU diye çekirdekli, tensorlü soba satıyorlardı.

Geri