Gigabytin sitesinden yap hocam.Merhabalar anakartım Gigabyte b550 aorus elite v2 rev. 1.2.
chipset driver yüklemesini gigabyte sistesinden mi yapayım ya da başka bir yer önerir misiniz?
AMD'nin sitesinden indirip yükle hocam. https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b550 AMD Chipset Drivers yazanı indirip kur.Merhabalar anakartım Gigabyte b550 aorus elite v2 rev. 1.2.
chipset driver yüklemesini gigabyte sistesinden mi yapayım ya da başka bir yer önerir misiniz?
Çok teşekkür ediyorum. İyi akşamlar.AMD'nin sitesinden indirip yükle hocam. https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b550 AMD Chipset Drivers yazanı indirip kur.
Teşekkür ederim. İyi akşamlar.Kendi sitesinden
Arkadaşın attığı linkteki amd nin sitesine girdim oradaki driver daha güncel tarihli görünüyor. Biriniz amdnin sitesi dedi biriniz gigabyte. Kafam karıştı açıkçasıGigabytin sitesinden yap hocam.
Arkadaşınkini indir dostum anakart sitesinde güncelliyorlar fakat sanırım AMD gibi anında yansımıyor sistemeÇok teşekkür ediyorum. İyi akşamlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim. İyi akşamlar.
Arkadaşın attığı linkteki amd nin sitesine girdim oradaki driver daha güncel tarihli görünüyor. Biriniz amdnin sitesi dedi biriniz gigabyte. Kafam karıştı açıkçası
tamamdır teşekkürlerArkadaşınkini indir dostum anakart sitesinde güncelliyorlar fakat sanırım AMD gibi anında yansımıyor sisteme
AMD'nin sürücüleri daha güncel oluyor. Örnek vereyim AMD 2-3 ayda bir güncelliyorsa anakart üreticileri 6-7 ayda bir sürücü yayınlıyorlar. AMD üstünden indirip güncelleyebilirsin ben hep öyle yapıyorum.Çok teşekkür ediyorum. İyi akşamlar.
Teşekkür ederim. İyi akşamlar.
Arkadaşın attığı linkteki amd nin sitesine girdim oradaki driver daha güncel tarihli görünüyor. Biriniz amdnin sitesi dedi biriniz gigabyte. Kafam karıştı açıkçası
Hocam kusura bakmayın bir soru daha sormak istiyorum. Realtek HD Audio Driver bu sürücüyü nereden indireyim?AMD'nin sürücüleri daha güncel oluyor. Örnek vereyim AMD 2-3 ayda bir güncelliyorsa anakart üreticileri 6-7 ayda bir sürücü yayınlıyorlar. AMD üstünden indirip güncelleyebilirsin ben hep öyle yapıyorum.
Onları Windows Update'in yapması yeterli hocam.Hocam kusura bakmayın bir soru daha sormak istiyorum. Realtek HD Audio Driver bu sürücüyü nereden indireyim?
teşekkür ederim. Rahatsız ettim sizi de. Tekrar iyi akşamlarOnları Windows Update'in yapması yeterli hocam.