Çözüldü✓ Amd chipset driver nereden yüklenmeli

tnccahmt

80+
Reaksiyon skoru
128
Merhabalar anakartım Gigabyte b550 aorus elite v2 rev. 1.2.

chipset driver yüklemesini gigabyte sistesinden mi yapayım ya da başka bir yer önerir misiniz?

AMD'nin sitesinden indirip yükle hocam. https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b550 AMD Chipset Drivers yazanı indirip kur.
Çok teşekkür ediyorum. İyi akşamlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi sitesinden
Teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Gigabytin sitesinden yap hocam.
Arkadaşın attığı linkteki amd nin sitesine girdim oradaki driver daha güncel tarihli görünüyor. Biriniz amdnin sitesi dedi biriniz gigabyte. Kafam karıştı açıkçası :(

Arkadaşın attığı linkteki amd nin sitesine girdim oradaki driver daha güncel tarihli görünüyor. Biriniz amdnin sitesi dedi biriniz gigabyte. Kafam karıştı açıkçası :(
Arkadaşınkini indir dostum anakart sitesinde güncelliyorlar fakat sanırım AMD gibi anında yansımıyor sisteme

AMD'nin sürücüleri daha güncel oluyor. Örnek vereyim AMD 2-3 ayda bir güncelliyorsa anakart üreticileri 6-7 ayda bir sürücü yayınlıyorlar. AMD üstünden indirip güncelleyebilirsin ben hep öyle yapıyorum.

AMD'nin sürücüleri daha güncel oluyor. Örnek vereyim AMD 2-3 ayda bir güncelliyorsa anakart üreticileri 6-7 ayda bir sürücü yayınlıyorlar. AMD üstünden indirip güncelleyebilirsin ben hep öyle yapıyorum.
Hocam kusura bakmayın bir soru daha sormak istiyorum. Realtek HD Audio Driver bu sürücüyü nereden indireyim?

Geri