Can...
80+ Platinum
arkdaşalr amd den bıktım miğdem bulandı valla sınırden artık dayanamıyorum amd ye rx 6500 xt var elden cıksın artık 100 fps dusuk alayım nvıdıa kullanayım valla bıktım ya 1 2 günlük aralarla driver gg oluyor kafayı yıcem ya gtx 0150yi keşke satmasaydım dıyorum o kadar geldı artık bana ben bunu satıp geçen bahsettiğim gtx 1060 gb olanı alcam gına geldı artık hergun bu drıver kurulumu beklıyorum en az 30 dk alalı 4 ay olmadı ben cıldırdım artık cw vardı neyse dedim birde bu cıktı ne kadara gıder 4025 tl ye aldım zararım umrumda değil çok ta fazla zarar etmeden ne kadara vereyım bu kartı
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkdaşalr amd den bıktım miğdem bulandı valla sınırden artık dayanamıyorum amd ye rx 6500 xt var elden cıksın artık 100 fps dusuk alayım nvıdıa kullanayım valla bıktım ya 1 2 günlük aralarla driver gg oluyor kafayı yıcem ya gtx 0150yi keşke satmasaydım dıyorum o kadar geldı artık bana ben bunu satıp geçen bahsettiğim gtx 1060 gb olanı alcam gına geldı artık hergun bu drıver kurulumu beklıyorum en az 30 dk alalı 4 ay olmadı ben cıldırdım artık cw vardı neyse dedim birde bu cıktı ne kadara gıder 4025 TL ye aldım zararım umrumda değil çok ta fazla zarar etmeden ne kadara vereyım bu kartı