Neler Yeni

AMD Driver Siyah Ekran Sorunu

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Artık bilgisayarı kıracak sinire ulaşmış bulunmaktayım, beceriksiz amd driver mühendislerine buradan çok güzel şeyler söylüyorum öncelikle. 22.11.2-22.3 arasında tüm whql driverleri denedim hepsinde oyun esnasında siyah ekran olup geri geliyor. Competitive oyun oynuyorum ve tam kırılma noktasında ekran kararıp geri geliyor. En son kasayı tekmeliyordum. Adam akıllı çalışan sorunsuz hangi driver mevcut, kendi kullanımınız sonucunda problemsiz olduğunu düşündüğünüz bi driver önerirseniz çok sevineceğim. İyi geceler herkese.

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
rx 5000 serisine bu yüzden bulaşmadım. Geçmiş olsun umarım çözülür.

LeFeyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Barış Kızılkoca
Hem AMD hem 5XXX serisi... Zamanında 5700 XT kullanan biri olarak söylüyorum ki yerinizde olsam elimdeki kartı çıkarıp ya 6XXX serisine ya da Nvidia tarafına geçmeye bakardım.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hem AMD hem 5XXX serisi... Yerinizde olsam elimdeki kartı çıkarıp ya yeni seriye ya da Nvidia tarafına geçmeye bakardım. (5700XT kullandıktan sonra AMD sayfasını kapatan biri olarak söylüyorum.)
Cidden amd driverları ile uğraşan birisinin mail adresini bulsam çok ağır hakaret edicem. Yahu 2022 yılının 3. ayında çıkardıkları 22.3 driverindeki bilinen sorunların hepsi halen mevcut ya. 1 yıl 1 yıl nasıl düzeltemiyorlar. 1 yıldır her driverda bilinen sorunlar "video oynatma esnasında fps kaybı, takılmalar meydana gelebilir ve oyunlarda black screen sorunu olabilir. 10-11 aydır şu iki sorundan kafayı yedim cidden. Yok yani yok düzeltemiyorlar beceriksiz herifler.

LeFeyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Barış Kızılkoca
Cidden amd driverları ile uğraşan birisinin mail adresini bulsam çok ağır hakaret edicem. Yahu 2022 yılının 3. ayında çıkardıkları 22.3 driverindeki bilinen sorunların hepsi halen mevcut ya. 1 yıl 1 yıl nasıl düzeltemiyorlar. 1 yıldır her driverda bilinen sorunlar "video oynatma esnasında fps kaybı, takılmalar meydana gelebilir ve oyunlarda black screen sorunu olabilir. 10-11 aydır şu iki sorundan kafayı yedim cidden. Yok yani yok düzeltemiyorlar beceriksiz herifler.
Açıkçası donanımsal bir sorunu yazılım ile düzeltmeye çalıştıklarını ya da sorunu düzeltmek için uğraşmadıklarını düşünüyorum.

milenix

80+ Gold
umurlarında değil ki ne donanım var ne yazılım bu yüzden asla amd ekran kartı önermem ve bu 'ama ucuz' kafasında yaşayanlar olduğu sürece düzeleceğini düşünmüyorum önerenlerin ise hayatlarında hiç amd kart kullanmadığına eminim

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Artık bilgisayarı kıracak sinire ulaşmış bulunmaktayım, beceriksiz amd driver mühendislerine buradan çok güzel şeyler söylüyorum öncelikle. 22.11.2-22.3 arasında tüm whql driverleri denedim hepsinde oyun esnasında siyah ekran olup geri geliyor. Competitive oyun oynuyorum ve tam kırılma noktasında ekran kararıp geri geliyor. En son kasayı tekmeliyordum. Adam akıllı çalışan sorunsuz hangi driver mevcut, kendi kullanımınız sonucunda problemsiz olduğunu düşündüğünüz bi driver önerirseniz çok sevineceğim. İyi geceler herkese.
Bendede Rx560 var bu aralar çok nadir oluyor ama bazen ekran tamamen gidiyor ve pc kapatıp açmadan düzelmiyor

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,253
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
En son çare olarak linux geçebilirsin. Windows ile AMD uzun süre anlaşamayacak sanırım bende problem yok. Driverları temiz kuruyorsun değil mi?

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En son çare olarak linux geçebilirsin. Windows ile AMD uzun süre anlaşamayacak sanırım bende problem yok. Driverları temiz kuruyorsun değil mi?
DDU ile kaldırıyorum olmuyor, DDU kullanmadan amd kurulum ayarında fabrika ayarlarına sıfırlayarak kur diyorum yine aynı. Yeni sistem toplamamın zamanı gelmişti iyi oldu bu olay, AMD ile olan bağlarımı koparttı sağ olsun yazılımcı kardeşler. 3060-3060ti falan toplarım yeni sistem olarak. AMD ile uğraşacak takatim kalmadı.

Son düzenleme:

Erda Yıldırım

80+ Gold
DDU ile kaldırıyorum olmuyor, DDU kullanmadan amd kurulum ayarında fabrika ayarlarına sıfırlayarak kur diyorum yine aynı. Yeni sistem toplamamın zamanı gelmişti iyi oldu bu olay, AMD ile olan bağlarımı koparttı sağ olsun yazılımcı kardeşler. 3060-3060ti falan toplarım yeni sistem olarak. AMD ile uğraşacak takatim kalmadı.
Hocam biraz değişik olucak ama ekran kartını çıkartıp tak ve ramlerin yerini değiştir böyle yapınca bende düzelmişti. Üstüne bir de temiz kurulum yaparsan mükemmel olur. Şuan 6900XT kullanıyorum hiç bir sorun ile karşılaşmadım. 22.10 sürümünü kullanıyorum.

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
Hem AMD hem 5XXX serisi... Zamanında 5700 XT kullanan biri olarak söylüyorum ki yerinizde olsam elimdeki kartı çıkarıp ya 6XXX serisine ya da Nvidia tarafına geçmeye bakardım.
6XXX serisi de aynı halt maalesef... 6500XT vardı bende 5 6 aylık cihazda inanılmaz derece sıkıntılar yaşadım sinirden aklımı kaybedecektim garantiye yolladım iade oldu paramı aldım üstüne koyup 3060ti alarak nvidia saflarına geçtim bi daha da ölsem amd almam istediği kadar uygun fiyatlı olsun

LeFeyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Barış Kızılkoca
6XXX serisi de aynı halt maalesef... 6500XT vardı bende 5 6 aylık cihazda inanılmaz derece sıkıntılar yaşadım sinirden aklımı kaybedecektim garantiye yolladım iade oldu paramı aldım üstüne koyup 3060ti alarak nvidia saflarına geçtim bi daha da ölsem amd almam istediği kadar uygun fiyatlı olsun
6XXX serisinde büyük oranda azaldı diyenlerin sayısı hayli fazla olunca dedim galiba bir şeyler düzeliyor. En mantıklı kararı vermişsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: wesy
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,646
Üyeler
159,952
Son üye
fsew345435
Top Bottom