AMD Driver Sorunu Acil Yardım

O önemli değil sistemin kaliteli, psu kalitesiz hiç sebep olmasa dahi değişmeni öneririm, psu dahi bu sorunlara neden olabiliyor cok karşılaştığım bır durum.
Ezber bilgi bunu Nebi Akgün ortaya attı o gün bugündür herlesin ağzında aynı muhabbet üretim hatası yoksa PSU'nun Rampage olması bir şeyi değiştirmez, ekstra koruması ve verimliliği olmaz o kadar.

Ezber bilgi bunu Nebi Akgün ortaya attı o gün bugündür herlesin ağzında aynı muhabbet üretim hatası yoksa PSU'nun Rampage olması bir şeyi değiştirmez, ekstra koruması ve verimliliği olmaz o kadar.
Dostum gördüklerime mi inanayım seni bu işkembeden attıklarına mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Varsa buyur yardımcı ol çözsün arkadaşın çözümün ne Kartı değiştir mi olacak :)

Redditte birçok kullanıcı psu değişince siyah ekran, donma kapanma sorunu çözdüğünü yazıyor. Daha yeni popüler bir YouTube kanalı amd sistemde psular deniyor en son gerçekten kaliteli bir PSU'ya geçince sorunların düzeldiğini yazıyor, bu yazdıklarıma bu forumda da da rastlayabilirsin

Ne hikmetse %90 sorun var diye açtığım konularda psu frisby rampage falan çıkıyor çok garip...

Redditte birçok kullanıcı psu değişince siyah ekran, donma kapanma sorunu çözdüğünü yazıyor. Daha yeni popüler bir YouTube kanalı amd sistemde psular deniyor en son gerçekten kaliteli bir PSU'ya geçince sorunların düzeldiğini yazıyor, bu yazdıklarıma bu forumda da da rastlayabilirsin

Ne hikmetse %90 sorun var diye açtığım konularda psu frisby rampage falan çıkıyor çok garip...
Psu ne önerirsin

Çok ezbere konuşuyorsun diye boşuna demedim. Zaten çoğunluk saydığın PSU'ları kullanıyor, ucuz diye daha çok satılıyor bu yüzden hacim etkisi var, daha çok satılan üründe daha çok geri dönüşün yaşanması normal. Bunları alın vs diye de demedim sadece sorunu basma kalıp direkt fikrin olmadan PSU'ya atıyorsun. Bu kartlar ufak dalgalanmalarda hata vermeyecek şekilde tasarlanıyor, VRM'ler bu yüzden var. Üretim bandından sağlam çıkan bir PSU A-Tier değil E-Tier, D-Tier olsun hatta isimsiz olsun farketmez, sorunsuz çalıştırır bu sistemi. Bu şekilde yardımcı felan olmuyorsun, bu kafayla insanları bu sefer olmasada başka zaman illa ki yanlış yönlendirmiş olacaksın gereksiz masrafa sokacaksın sanayide ki esnaf kafasındasın onu değiştirelim bunu değiştirelim, deneme yanılma, işin matematiğinden yoksunsun.

Çok ezbere konuşuyorsun diye boşuna demedim. Zaten çoğunluk saydığın PSU'ları kullanıyor, ucuz diye daha çok satılıyor bu yüzden hacim etkisi var, daha çok satılan üründe daha çok geri dönüşün yaşanması normal. Bunları alın vs diye de demedim sadece sorunu basma kalıp direkt fikrin olmadan PSU'ya atıyorsun. Bu kartlar ufak dalgalanmalarda hata vermeyecek şekilde tasarlanıyor, VRM'ler bu yüzden var. Üretim bandından sağlam çıkan bir PSU A-Tier değil E-Tier, D-Tier olsun hatta isimsiz olsun farketmez, sorunsuz çalıştırır bu sistemi. Bu şekilde yardımcı felan olmuyorsun, bu kafayla insanları bu sefer olmasada başka zaman illa ki yanlış yönlendirmiş olacaksın gereksiz masrafa sokacaksın sanayide ki esnaf kafasındasın onu değiştirelim bunu değiştirelim, deneme yanılma, işin matematiğinden yoksunsun.
Ben sadece psu üzerinden gitmedim dostum sen yanlış anlamışsın sistemi çalıştırması her şeyin düzgün gittiğini göstermez. Ayrıca ben sadece psudan gitmedim yazdıklarımı okumamışsın dahi

Nasıl sorun değil aga oyun oynatmıyor kaç gündür bunla uğraşıyorum
Kardeşim sen yazdıklarımı kontrol et pc bu sorunu yaşamadan once herhangi bir değişiklik, uygulama kurma yaptıysan sil, occt testinde bütün parçalar TEK TEK teste sok 30 dk test et hepsini teker teker

Kardeşim sen yazdıklarımı kontrol et pc bu sorunu yaşamadan once herhangi bir değişiklik, uygulama kurma yaptıysan sil, occt testinde bütün parçalar TEK TEK teste sok 30 dk test et hepsini teker teker
İndirilenleri komple silmiştim acaba diyorum orda önemli bir şey mi sildim bir şeyler sildim de ne sildiğimi hatırlamıyorum ikincisi bu denetimli klasör şeyini kapatsam ne gibi sorun olur

Test ederim de sonuçlardan bir şey anlamıyorum ki

Beyler Selamun aleyküm ekran kartı sürücüm son sürümdeydi oyunlar da kasma ve donma daha sonrasında bçyle bir hata veriyordu oyundan atıyordu ya da ekran kararıyordu gelmiyordu 7000 ve üstü kartlarda eski sürümü tavsiye etmişler 26.3.1 i yükledim sorun devam ediyor ve ekran kartıyla ilgili bir şeyi sürekli karantinaya alıyor oyun oynanmıyor ms yükseliyor bide aynı sorunu yaşayan var mı nasıl çözecem bunu
Windows Güvenliğine girdiğinde sol taraftan Virüs ve tehdit korumasını seçince aşağıya doğru kaydır.
Ekran görüntüsü 2026-06-20 210700.webp

Fidye yazılımına karşı koruma- Fidye yazılımı korumasını yönet e gir.
Denetimli Klasör erişimi açık mı kapalı mı ?
Ekran görüntüsü 2026-06-20 210803.webp

Ahmet'in attığı ayar büyük ihtimalle engelliyor. Ben ayrıca genel güncelleme ve ince ayar konusunu bırakayım. O ayarı kapatmak dışında bunları da uygulayın.

Geri