AMD Driver Sorunu Acil Yardım

Resmi siteden ekran kartı ve chipset güncelle, Anti-virus programı vesayri Varsa kapat, bu hatalarinalmadan once kurduğun bir yazılım programı varsa onu sil, arama çubuğuna windows bellek tanıma Yaz bellekleri bır kontrol ettir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece o oyunda mı oluyor dostum oyun ne
bf6 ama csde de aynısı oluyor hikaeli oyunlarda falan

Beyler Selamun aleyküm ekran kartı sürücüm son sürümdeydi oyunlar da kasma ve donma daha sonrasında bçyle bir hata veriyordu oyundan atıyordu ya da ekran kararıyordu gelmiyordu 7000 ve üstü kartlarda eski sürümü tavsiye etmişler 26.3.1 i yükledim sorun devam ediyor ve ekran kartıyla ilgili bir şeyi sürekli karantinaya alıyor oyun oynanmıyor ms yükseliyor bide aynı sorunu yaşayan var mı nasıl çözecem bunu
Device hang muhabbetiyle bende 1-2 defa karşılaşmıştım. Undervolt yaptığımda stabil görünüyordu ama 2 saatlik oyun sonrası bu hatayla oyundan atıyordu. Ekran kartı ile sistemin bağlantısının kesilmesi olarak açıklanıyor. Undervolt düzelttim olmadı çünkü amd şaşırtmıyor. Şuanda problem gitti yaptığım şeyleri aşağıya atıyım dene

1. Undervolt kapatıp düzelmeyince ddu + amd cleanup yapıp 26.3.1 i geri yükledim.
2. Ekran kartımın üstündeki switchten silent moda cekip geri oc moda aldım (fabrika ayarlarına dönmesi için)
3. Bunla alakalı olduğunu düşünmüyorum ama yine de yazıyım hatanın nereden çıkacağı belli olmuyor. Cpunun macununu yenilemiştim biraz pump out olduğu için 10 derece düşmüştü sıcaklık bende +mhz verip -curve attım stabilitesi bozuldu haliyle takılmalar arttı, oyundan atmalar arttı v.s belki bende bu yüzden oldu işlemci zaten ekran kartına yetişebilmek için savaş veriyor genel kullanımı 80 lerde bide yüklenince böyle bir durum da olmuş olabilir.

Power testi yap

Power testi yap
25-30 dk devam etti sonra beyaz ekran hatası verdi yanıt vermiyor diyor uygulama bide Amd uygulaması bug hatası verdi

Power testi yap
Foto kabul etmiyor değerleri yazıyorum
Gpu power maximum:85.30
Cpu tdc:62
Cpu:1470
Gpu fan:1402
Core 0 clock:4566
Gpu memory clock:2255
Cpu ccd1:84
Core 0 vıd:1.140
+5V :5.140
3VCC:3340
+12V:12.000
GPU CORE VOLTAGE:0.670
Cpu package power:90

Son düzenleme:
Muhtemelen psu kalitesiz olduğu için yapıyor olabilir, Power testinde sistemin hepsi yüke biner Sorun çıkarsa %90 psu da bir sorun oluyor

Kablolamayi nasıl yaptın ekran kartının? Fotoğraf atar mısın

Beyler Selamun aleyküm ekran kartı sürücüm son sürümdeydi oyunlar da kasma ve donma daha sonrasında bçyle bir hata veriyordu oyundan atıyordu ya da ekran kararıyordu gelmiyordu 7000 ve üstü kartlarda eski sürümü tavsiye etmişler 26.3.1 i yükledim sorun devam ediyor ve ekran kartıyla ilgili bir şeyi sürekli karantinaya alıyor oyun oynanmıyor ms yükseliyor bide aynı sorunu yaşayan var mı nasıl çözecem bunu
İlginç. PSU falan değil sorunun 2. attığın görseldeki problemi çözmen gerek. O menüden uyarıya izin verebiliyorsan izin ver.

İlginç. PSU falan değil sorunun 2. attığın görseldeki problemi çözmen gerek. O menüden uyarıya izin verebiliyorsan izin ver.
Veriyorum bir şey değişmiyor

Muhtemelen psu kalitesiz olduğu için yapıyor olabilir, Power testinde sistemin hepsi yüke biner Sorun çıkarsa %90 psu da bir sorun oluyor

Kablolamayi nasıl yaptın ekran kartının? Fotoğraf atar mısın
Ben psu yu 1.5 senedir kullanıyorum spordayım eve geçeyim atarım reisim

Veriyorum bir şey değişmiyor

Ben psu yu 1.5 senedir kullanıyorum spordayım eve geçeyim atarım reisim
O önemli değil sistemin kaliteli, psu kalitesiz hiç sebep olmasa dahi değişmeni öneririm, psu dahi bu sorunlara neden olabiliyor cok karşılaştığım bır durum.

O önemli değil sistemin kaliteli, psu kalitesiz hiç sebep olmasa dahi değişmeni öneririm, psu dahi bu sorunlara neden olabiliyor cok karşılaştığım bır durum.
Doğrudur hep yazılımsal bir uyarı verdiği için boşa psu değiştirmek istemiyorum da son çare öyle yapacam ama eve geçeyim daha eski bir sürüm deneyecem ya

Doğrudur hep yazılımsal bir uyarı verdiği için boşa psu değiştirmek istemiyorum da son çare öyle yapacam ama eve geçeyim daha eski bir sürüm deneyecem ya
Karta stabil bir elektirik akışı saglamayadigi icin bunlar muhtemel.

Geri