Neler Yeni

Yardım AMD driverı ile mi alakalı acaba?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Şimdi ben ekran kartımı sattım karşı taraf görüntü alamıyor sistemde sorun yok eski kartı takınca görüntü geliyor ama ben aynı rigden çıkma başka bir kartı bugün test ettim herşeyi sorunsuz furmark vs şöyle bir durum var karşı taraf da 3600x var bende i5 7500 vardı benimki apu zaten acaba diyorum bu görüntüyü apudan alıyorda driver kuruduktan sonramı görüyor kartı ki tamda böyle oluyor denedim ancak karşı taraftaki apu değil ve kartı takınca siyah ekranda kalıyor sizcede driver ile mi alakalı driver karışması diye bir şey olurmu her 2 kartta aynı biri saphire biri gigabyte RX 570

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen
Windows un yazilimsal bir sorunu var suan bütün pc lerde nerdeyse windows yeni güncelleme getirdi simdi bunu kaldirinca pc ler kafayi yedi.güncelle ve kapat dediğinde pc açılmıyor siyah ekran oluyor dediğin gibi ben zorla açtım kendi pc mi ne zman çözülür bilmiyorum

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows un yazilimsal bir sorunu var suan bütün pc lerde nerdeyse windows yeni güncelleme getirdi simdi bunu kaldirinca pc ler kafayi yedi.güncelle ve kapat dediğinde pc açılmıyor siyah ekran oluyor dediğin gibi ben zorla açtım kendi pc mi ne zman çözülür bilmiyorum
Windowsla alakalı değil gibi çünkü eski kartı takınca Sorunsuz benimkini takınca görüntü yok kartta teste sökülüp geldi ama driver diye düşünüyorum sistemde RX 570 driverı kuruludur mutlaka çünkü başka bir model RX 570 ile kullanılıyormuş benimkini takınca tık yok siyah ekran

Egemengnz2121

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Egemen
Driver sorumludur o zamn dediğiniz gibi başka açıklaması yok vram degildir zaten

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,560
İsim
Hakanbey
DDU ile komple driverları kaldır güvenli modda iken birde öyle dene bakalım görüntü gelecekmi .

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
DDU ile komple driverları kaldır güvenli modda iken birde öyle dene bakalım görüntü gelecekmi .
Hocam korkuyorlar anlatamıyorum ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kart onlarda şuan

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,560
İsim
Hakanbey
sanki 3090 kart var ellerinde neye korkuyorlar :)

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Dahili gpu yok 3600x de driver silinse tekrar eski kart takıldığında görüntü gelirmi bide onla uğraşmayalım telefondan arıyorlar çünkü uzağız

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Hocam ramleri çıkarıp taksınlar bi denesinler

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Hocam ramleri çıkarıp taksınlar bi denesinler
Denediler sanırım da bunla alakalı olsa eski kartta gelmez görüntü neyse getirsinler yarın 3 tane var elimde zaten bu testini yaptığımı gördü zaten onu vericem iadede almam çalıştığı belli driverı silip tekrar kurun dedim arkadaşının pcsi olduğu için korkuyorlar yapmaya

Screenshot_2022-11-13-14-13-40-711_com.miui.videoplayer.jpg

Böyle bir foto atmıştı

Kartta 3 DP 1 hdmı 1 dvi var hepsinde denemişler

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,560
İsim
Hakanbey
Dahili gpu yok 3600x de driver silinse tekrar eski kart takıldığında görüntü gelirmi bide onla uğraşmayalım telefondan arıyorlar çünkü uzağız
Uzaktan destek vermek zor allah kolaylık versin sana driver silince görüntü gitmez çalışır.

Silinsin

80+ Silver
Bende niye yok hep güncel tutuyorum amd kartlar da yaşadım bir tek o saçmalıkları her Windows sürümü betada binlerce kullanıcı denedikten sonra geliyor.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Uzaktan destek vermek zor allah kolaylık versin sana driver silince görüntü gitmez çalışır.
Driver karışıklığı diye bişey varmı peki abi

uğraşmadan sence direk vereyimmi 3 tane var elimde olan bana oluyor yine setup yok ta kuzenime gidip takıyorum kartı anlayanda yok versem takamıyoruz diyorlar bugün yaptım mesela o 2 sini aynı rigden çıkma kazım kartları bunlar
IMG_20221113_173108.jpg

Hakan abi bı el at bize :shy:

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,700
Üyeler
166,066
Son üye
Artoria
Top Bottom