AMD ekran kartı almayın!!!

yok kanka katılmıyorum 2 yıldık aynı kartı kullanıyom sorun oluşmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır kanka milleti galeyana getirmek için açtığın konuya bak :D:D:D Napalım rx6600xt den daha pahalı ve daha güçsüz 3060mı alalım?? neymiş RTX var :D:D :D AMD adamdır. bom boş konu
Kral 2 yıllık amd deneyimlerinden biraz bahsedermisin yazılım sorunlarıyla hatalarla falan uğraştınmı hiç ?

Kral almayı düşünüyorum 6700 XT hata veriyormu ?
6000 Serisinde bayağı azaltıldı deniyor sende durumlar ne ?
Kocam fortnite da hata aldım eski versiyonu yükleyin stabil çalışmaz hatası aldım. Diğer oyunlarda sıfır sıkıntı. İlk defa hayatımda Warzone da 200 fps alıyorum agliycaktim nfndndjfj. Ses biraz fazla fakat sıcaklık 72 dereceyi gördü en fazla daha üstü yok. Ve kart 3 fanli gibi dev gibi canavar ağır güzel valla

Kocam fortnite da hata aldım eski versiyonu yükleyin stabil çalışmaz hatası aldım. Diğer oyunlarda sıfır sıkıntı. İlk defa hayatımda Warzone da 200 fps alıyorum agliycaktim nfndndjfj. Ses biraz fazla fakat sıcaklık 72 dereceyi gördü en fazla daha üstü yok. Ve kart 3 fanli gibi dev gibi canavar ağır güzel valla
+ Fortnite çalışıyor bu arada sıkıntı oluyor zannetmeyin gece iyice deneyeceğim. Ama kart 7 bin TL'ye geldi be hocam 2060 mi aldık bu fiyat ne ya :D

+ Fortnite çalışıyor bu arada sıkıntı oluyor zannetmeyin gece iyice deneyeceğim. Ama kart 7 bin TL'ye geldi be hocam 2060 mi aldık bu fiyat ne ya :D
Kral senin ekran kartının modeli ne

AMD kartlar forumda ucuz diye sıklıkla öneriliyor, ve bir yere kadar da önerilmesinin doğru buluyorum ama bazen forumda sırf daha ucuz veya testlerde daha fazla FPS veriyor diye AMD önerildiği konular görüyorum. Bu yüzden kısa bir yazı yazmak istedim.

Bütçesi olmayan birine 6500XT önerebilirsiniz. Belki RX6600 de önerilebilir çünkü ucuz sayılır. Ama gidip ben RTX 3060Ti alacağım diyen birine ısrarla 6700XT gibi kartları dayatmaya çalışmayın. Tersini de yapmayın tabi kullanıcı AMD istiyorum diyorsa AMD alsın.

AMD kartların sürücü sorunlarını eksiklerini hepimiz az çok biliyoruz o yüzden çok bahsetmeme gerek yok sanırım. Sadece kimse Nvidia kartların tek farkı DLSS gibi düşünmesin diyorum 😀
okay

yıllardır AMD kart kullandım en yakın örnek rx 570 armor modeli 3 yıla bir kaç ay kala sattım bi kere sorun yaşamadım belki biraz sıcak çalışıyordu boşta 50 oyunda otomatik fan da 75 manuel yaparsan 70 civarı onun dışında canavar gibi oyunu oynattı onu satınca 6600 xt aldım geçen aylarda gayet stabil yeterki stabil sürücüyü kurun, gönül isterdi tabi 3060 ti almak ama çok pahalı AMD cep dostu 😀
Kanka hiç hata almasan zaten kendileri AMD Software i güncellicez diye bozuyolar 1 hafta girilmiyor.

Geri