10k ya çıkabilirim önerebiliceğiniz sistem var mı hocamOBS alıyor hocam ama işlemciyle.
Yılbaşında belki RTX 2060'lı sistem çıkar hocam. Ona bir bakabilirsiniz bence. Yoksa RTX 3050'li sistemlere bakabilirsiniz amacınız video çekmekse.10k ya çıkabilirim önerebiliceğiniz sistem var mı hocam
Teşekkürler ilgilendiğin için.Yılbaşında belki RTX 2060'lı sistem çıkar hocam. Ona bir bakabilirsiniz bence. Yoksa RTX 3050'li sistemlere bakabilirsiniz amacınız video çekmekse.
Valla 6700XT ile 3060 Tİ arasında kalmıştım Amd nin Nvidia göre çok iyi performans aldığını biliyordum ama arkadaşlarımdada Amd kart vardı onlara sorduğumda driver sıkıntısı olduğunu falan söylemişti ve Nvdiada olup Amd de olmayan bir çok özelliklerle tartıştık örnek oyun içi renk ayarı falan. Kararımı Nvdia da kıldım pişmanda değilim canavar gibi oynatıyor.Amd ekran kartı dusunceleriniz ve deneyiminz nedir? Ve 6500xt alınır mı?
düşüncem piyango gibi kime wattman vuracak belli değilAmd ekran kartı dusunceleriniz ve deneyiminz nedir? Ve 6500xt alınır mı?