Amd ekran kartı dusunceleriniz ve deneyiminz nedir?

RX 6500 XT kullanıyorum bence güzel. Bir sıkıntısını görmedim.
8bine sistem var o kartla almayı düşünüyorum

Xbox dan kayıt alabiliyor musun?
Bide dener misin kayıt alıyor mu diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İ3 10105f var işlemci olarak

Amd ekran kartı dusunceleriniz ve deneyiminz nedir? Ve 6500xt alınır mı?
rx6599xt kullanıyorum cok iyi 3.6k aldım msı oc mech olanı memnum ısınmıyor 60 dereceyi geçmiyor

8bine sistem var o kartla almayı düşünüyorum

Xbox dan kayıt alabiliyor musun?
Bide dener misin kayıt alıyor mu diye

İ3 10105f var işlemci olarak
Hocam işlemciyle kayıt alır büyük ihtimalle ama birazdan deniyeyim.

rx580 8gb kullandım ama 1 ay önce kart bozuldu. Yaklaşık 5 yıldır kullandım ve ikinci el almıştık mining yapılmış karttı ama o kadar şeye rağmen sıkıntı yaşamadım sadece güncelleme geldiğinde fps drop yiyordum güncelleyince düzeliyordu. Eski kart olmasına rağmen güncelleme geliyordu.

ben nvidia da kullandım amd de ama amd hem daha ucuz hem daha iyi şimdi gidip arada 5 bin tl fark olan nvidia ile kıyaslıyorlar ozaman git amdninde o fiyatta kartını al bak bakalım ne oluyor

Xbox game dan kayıt alınıyor mu başka forumlarda kayıt alamıyor xbox dan öyle bir duyum aldım da

Ondan soruyom
Xbox game bar belki alıyodur bakmak lazım

Amd de nvidia da kullandım. Nvidia da problem yaşama olasılığın çok azdır. Yazılım olarak vs çok stabiller. Amd biraz daha şaibeli. Amd kullanıp hiç hata da almayabilirsin, sürekli hata da alabilirsin. Yani bir garantisi yok. Senelerce amd kullanıp wattman hatası almayanlar var, benim gibi sürekli yazılım problemi çekenler de. Genel olarak bakarsak Amd de problem yaşama olasılığın Nvidia ya kıyasla çok daha fazla. Burda seçim sana kalıyor. Bu fiyat bandında 6500xt f/p oranı en yüksek kartlardan biri. Eğer hata alma olasılığını göze alıyorsan alınabilir ama ben hiç çekemem, sinir olurum vs diyorsan Nvidia daha mantıklı. Not: Tekrar söylüyorum amd de kesin hata alacaksın diye bir şey yok ama olma olasılığı Nvidia ya kıyasla fazla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,806
Üyeler
186,243
Son üye
Mehmet512
Geri