hayır onlar çözüldü
Cevaplarinizdan dolayı teşekkür ederim. Ayrıca şunu da sormak istiyorum. Su an düşündüğüm sistemde hali hazırda eklenen ram xmp destekli. Expo destekli olmaması hem amd cpu hem amd gpu tabanlı pc için sorun teşkil eder mi?Hocam ben 570 kullanıyorum hata almıyorum yeni seriler daha da iyidir
valla 7700xt kullanann arkadasım bende az sorun yaşıyor (3060ti)Ehh. Yani çözüldü gibi.
Yani eskisine göre kesinlikle çözüldü. Eski amd ekran kartlı laptopımda neredeyse her ay hatalarla boğuşurken şuan yeni laptopımda (amd ekran kartı yine) 5 ayda bir falan geliyor. Bence normal bir değer. Ama asla sorunsuz olmayacak. Çünkü bu insan yapımı bir şey.Aaaa olmadı şimdi bu. Ehh derken nasıl bi' eh? Ah ettirecek düzeyde mi?
Ondan yana sıkıntım yok kesinlikle. Dediğin gibi insan yapımı. Her hafta beş yeri gelir on defa vermesin de gerisi mühim değil. Öyle beş ayda bir hata sorun sayılmaz pek.Yani eskisine göre kesinlikle çözüldü. Eski amd ekran kartlı laptopımda neredeyse her ay hatalarla boğuşurken şuan yeni laptopımda (amd ekran kartı yine) 5 ayda bir falan geliyor. Bence normal bir değer. Ama asla sorunsuz olmayacak. Çünkü bu insan yapımı bir şey.
çözünürlük sıkıntısı(özel- sanal-ve ölçeklendirilmiş çözünürlükler)bunlarda driver güncellerken eğer sıkıntı olursa format gerekiyor full siyah ekran oluyor en büyük sıkıntı bu birde fsr destekli oyunlar dlss3 destekli oyunlardan fazla ve yaygınNvidia tarafında yaşadığın başlıca sıkıntılardan bahseder misin rica etsem?
Objektiflik göremedim yurt dışında amd daha pahalı TRDE ise nvidia amd kullanıcı şikayetlerinin yaklaşık% 75ini dikkate alıyor nvidiada ise böyle bir durum yok bu arada hangi kartı almayı planlıyorsunuz 7700xt ise 4060ti ile karşılaştırmaya gerek yok alınNvidia olsun 15 fps düşük olsun hocam al geç saçma saçma yok şu guncellememi geldi niye ekran gitti vs uğraşma al nvida kafan rahat olsun