şu @Memoli12345 şikayet edelim lütfen yetti delirttiniz ya ders çalisiyodum kafa dagitiyim diye giriyorum daha leş ediyosunuz
NVİDİA>Dersşu @Memoli12345 şikayet edelim lütfen yetti delirttiniz ya ders çalisiyodum kafa dagitiyim diye giriyorum daha leş ediyosunuz
ağzimi bozmuyorum yarin yayin acicam link atarim bakalim amd yi gömün bakalim o zamandaNVİDİA>Ders
4080 rog strixin fotosunu istermisin aslanımağzimi bozmuyorum yarin yayin acicam link atarim bakalim amd yi gömün bakalim o zamanda
Havalısın meen4080 rog strixin fotosunu istermisin aslanım
Havalısın meen
şaka mısın yapılır tabii kide arada çok fark olmaz nvidianın denk kartıyla hiç yaptın mı rx 6000 veya 7000 serisi bir kartla yayın ?yanlış bilgilendirme?
Abisi onun 4080 i varmış şimdi google amcadan bulduğu fotoğrafları atacakşaka mısın yapılır tabii kide arada çok fark olmaz nvidianın denk kartıyla hiç yaptın mı rx 6000 veya 7000 serisi bir kartla yayın ?
Fanboylukla alakası yok kanka paran olmadığı için nvidia alamıyorsun alamadığın içinde kıskanıyorsun bugün paran olsa rtx 4090 alabilecek paran olsa amdnin suratına bakarmısın bakmazsın o yüzden bence fanboy demek yerine amdnin ekran kartlarının şüpheli ve sıkıntılı olduğunu sende bende biliyoruzTamam fanboyluğa devam
Hocam bu sorunuza cevap vermem gerekirse bu konuda digeŕ arkadaslara katılıyorum yayın tabi ki yapılir ama amd nvidia ile denk olamaz yorumunuza katılıyorumYapılmaz
Tr de herkesin parası var ve herkes 4090 alabiliyor doğru ayrıca sıkıntılı bir kart değil o sorunlar büyük oranda çözüldü anlatamıyormuyum acaba bunu bir tek ben değil bizzat abdullah abide diyor ayrıca niye kıskanacakmışım gideyimde 1000tl etmeyecek karta sırf birkaç yazılımsal özelliği var diye ve nwidia olduğu için 3000tl para baymam gerekiyor galibaFanboylukla alakası yok kanka paran olmadığı için nvidia alamıyorsun alamadığın içinde kıskanıyorsun bugün paran olsa rtx 4090 alabilecek paran olsa amdnin suratına bakarmısın bakmazsın o yüzden bence fanboy demek yerine amdnin ekran kartlarının şüpheli ve sıkıntılı olduğunu sende bende biliyoruz
Yarın forumda ol pişma olcaksın bu söylediğin laflardan sonra dostumAbisi onun 4080 i varmış şimdi google amcadan bulduğu fotoğrafları atacak
Tamam bilader emin ol pişman olacam hadi sen git amd binasının önünde nwidia pankartı falan aç yada diğer forumlarda fanboyluğunu yapmaya devam et babanın firması gördüğüm üzereYarın forumda ol pişma olcaksın bu söylediğin laflardan sonra dostum