YapılmazSelam arkadaşlar
AMD ekran kartı ile yayın yapılır mı, aranızda AMD ekran kartı ile yayın yapan ve bir sıkıntı vs. yaşayan var mı?
İyi forumlar
Neden kankaYapılmaz
Yapılırda önerilmiyo codecleri zayıf yayın için yetersiz geliyo çoğu zaman hangi seri amd nin 6000 mi 7000 miNeden kanka
Yapılır tabii kiSelam arkadaşlar
AMD ekran kartı ile yayın yapılır mı, aranızda AMD ekran kartı ile yayın yapan ve bir sıkıntı vs. yaşayan var mı?
İyi forumlar
Sorunları eskide kaldı hele 5000 serisinden sonra neredeyse tamamen bitti denilebilirSelam arkadaşlar
İyi forumlar
yanlış bilgilendirme?Yapılır tabii ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorunları eskide kaldı hele 5000 serisinden sonra tamamen bitti denilebilir
Ne alaka kullanan arkadaşım var 6000 serisi ve harika bir performans veriyor twitch yayınlarındayanlış bilgilendirme?
6750 xt kullanmış biri olarak wattman hatalarından usanmıştım nvidia ya geçtim şuan mutluyum.amd kullanmam önermemdeYapılır tabii ki
Sorunları eskide kaldı hele 5000 serisinden sonra tamamen bitti denilebilir
Tamam fanboyluğa devam6750 xt kullanmış biri olarak wattman hatalarından usanmıştım nvidia ya geçtim şuan mutluyum.amd kullanmam önermemde
Ne alakası var arkadaş siz çöp amdleriniZi kullanmaya devam edinTamam fanboyluğa devam
Git nvidia al keyfine bak benden söylemesiSelam arkadaşlar
İyi forumlar
Tamam sen dedin diye 1000 tl etmeyecek karta 3000 verip geleyim oohh biraz rahat edeyimNe alakası var arkadaş siz çöp amdleriniZi kullanmaya devam edin
Git nvidia al keyfine bak benden söylemesi