Neler Yeni

Çözüldü✓ AMD EKRAN KARTI İLE YAYİN HK.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Fanboylukla alakası yok kanka paran olmadığı için nvidia alamıyorsun alamadığın içinde kıskanıyorsun bugün paran olsa rtx 4090 alabilecek paran olsa amdnin suratına bakarmısın bakmazsın o yüzden bence fanboy demek yerine amdnin ekran kartlarının şüpheli ve sıkıntılı olduğunu sende bende biliyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu sorunuza cevap vermem gerekirse bu konuda digeŕ arkadaslara katılıyorum yayın tabi ki yapılir ama amd nvidia ile denk olamaz yorumunuza katılıyorum
oğlum kafayı mı yedirteceksiniz parası olan adam zaten bunları mı düşünür adam baştan söylemiş bütçemi düşününce amd mantıklı geliyor tabi mantıklı gelicek adam 3060 parasına 3070 denk ekran kartı alıyor amd tarafında şakamısınız

bu forumdaki modlar cidden sıkıntılı adam yarım saattir amd çöp diyo hala banlanmamış şaka gibi ya kalite resmen yerlerde

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
mehmet alp kütük
Tamam bilader emin ol pişman olacam hadi sen git amd binasının önünde nwidia pankartı falan aç yada diğer forumlarda fanboyluğunu yapmaya devam et babanın firması gördüğüm üzere
EVET ÖYLE OLMUŞ KANKA

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
mehmet alp kütük
Tamam bilader emin ol pişman olacam hadi sen git amd binasının önünde nwidia pankartı falan aç yada diğer forumlarda fanboyluğunu yapmaya devam et babanın firması gördüğüm üzere
Yalnız kardeşim sana çok önemli birleyim söylicem NVİDİA>AMD

kanka şunu banlayın yeter bıktım lan sende yüru git çocuk bela istito
AMD yi kötülününce nasılda ağlıyonuz la

intikam

80+
@B1L0 mod bakabilirmisin bi kral şu konuyu bi incele banla şu arkadaşıda artık be @Memoli12345

bakın arkadaşlar konu yayın açilirmi şu arkadas yuzunden amd nvdia tartismasi girdi ayip ya

önce arkadasin işini çözelim ayrı konu açıp tartışırız

JSezar

80+ Silver
rx7600 ile yayın açabiliyorum.

intikam

80+
@Samo53 kardeş sen hangi amd karti düşünüyosun yarın ben 6700xt yle yayın açıyı. senide davet ediyim izle yayın kalitesini vs. kendin seç ne dersin

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
mehmet alp kütük

Starlex

80+ Silver
Top Bottom