Neler Yeni

AMD Ekran Kartında En Son Ne Zaman WattMan Aldınız?

Can...

80+ Platinum
Kartın rahmetli olmus olabilir wattman yazılımsal olmayabilir. Hatta büyük ihtimalle zaten donanım arızası veya RAM kaynaklı olabiliyor

Bu arkadaşın RAM hızından dolayı bir sorunu vardı sanırım
Yok ram hızı değil benim kartta harbi harbi büyük bir sorun var ilk başta ramim crucial bx ken araç değiştirmek için menüye gittiğimde donuyor oyundan atıyordu pek takmiyodum ram yetmediği için atıyor diye 30 dk önce attı aynı şekilde benim kartımda bir sorun var ama ne occt 3d vram üstüne furmark yaptım hiç bir sorun yok memtest86 yaptım 3.30 saat ondada sorun yok ssd ye test yaptım onda da sorun yok b450 deyken atıyordu ram 8 gb olayında işlemciyi denemedim bir tek onunda bişey çıkaracağını sanmıyorum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yok ram hızı değil benim kartta harbi harbi büyük bir sorun var ilk başta ramim crucial bx ken araç değiştirmek için menüye gittiğimde donuyor oyundan atıyordu pek takmiyodum ram yetmediği için atıyor diye 30 dk önce attı aynı şekilde benim kartımda bir sorun var ama ne occt 3d vram üstüne furmark yaptım hiç bir sorun yok memtest86 yaptım 3.30 saat ondada sorun yok ssd ye test yaptım onda da sorun yok b450 deyken atıyordu ram 8 gb olayında işlemciyi denemedim bir tek onunda bişey çıkaracağını sanmıyorum
6500XT' yi PCI 3.0 da kullanmayı kesinlikle önermiyorum zaten sen o kartı iade edip 6600 veya 1650 Super/1660 Super gibi 3.0 da sorun çıkarmayan kartlara bak

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
WatMann haricinde oyunlarda pikselleşme ve takılma yaşıyor musunuz? Biraz forumlarda gezdim oyunlarda takılma pikselleşme ve nivdaya göre daha kötü görüntü verdiğini söylüyorlardı içime kurt düşürdüler :")
pixelleşme bende var hocam, 2 yıldır bu sorundan müzdaribim ekran kartını satıp NVIDIA geçeceğim.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
hocam seni her konuda görüyorum, bir AMD övme olayınız var sanırım. şuan müsait değilim ama pixelleşme sorunu var niye yalan söyliyim?
Knk görmek istiyorum bende denicem çünkü

Can...

80+ Platinum
6500XT' yi PCI 3.0 da kullanmayı kesinlikle önermiyorum zaten sen o kartı iade edip 6600 veya 1650 Super/1660 Super gibi 3.0 da sorun çıkarmayan kartlara bak
Garanti veya iade istiyorum diye talep açtım iade olursa 4025 tl gelcek üstüne 2 k koyup rtx serisi bir kart alcam

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
En son Asus TUF RX5600XT ile 2 gün önce yetersiz voltajdan almıştım

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Merhabalar,
Soru başlıktaki gibi XFX 6900xt ekran kartı var 14'bin e almıştım daha kutusundan çıkarmadım eğer hatalar yüzüne kullanmayacaksam nvida kart'a geçmeyi düşünüyorum.
En son ne zaman WattMan hatası aldınız? hangi marka ve kartı kullanıyorsunuz?

xcvcxv-png.402810
driver çökmesi çok yaşadım ama wattman 1 kere bile almadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

WatMann haricinde oyunlarda pikselleşme ve takılma yaşıyor musunuz? Biraz forumlarda gezdim oyunlarda takılma pikselleşme ve nivdaya göre daha kötü görüntü verdiğini söylüyorlardı içime kurt düşürdüler :")
orası doğru oyundan atma vs.de çok sık oluyor ama 14000tl'ye aşırı güçlü bir kart almışsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 3 4 gün arka arkaya driver çökmesı yaşadım ve habıre drop gırıyor 3 kuruş fazla olsun nvıdıa olsun
ahahahh hocam şanslısınız benim her saat başı çöküyordu google sekmelerinden birinde her zaman amd sitesi açık kalıyodu driver çökünce şak diye yenisini kurmak için 🤣

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ahahahh hocam şanslısınız benim her saat başı çöküyordu google sekmelerinden birinde her zaman amd sitesi açık kalıyodu driver çökünce şak diye yenisini kurmak için 🤣
C/AMD klasöründen direkt kurabilirsin knk. :ROFLMAO:

Ayrıca interneti kesip yükleme taktiğini denemiş miydin?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
C/AMD klasöründen direkt kurabilirsin knk. :ROFLMAO:

Ayrıca interneti kesip yükleme taktiğini denemiş miydin?
denedim hatta güvenli modda kuruyordum baktım bir işe yaradığı yok artık hep normal kuruyorum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
denedim hatta güvenli modda kuruyordum baktım bir işe yaradığı yok artık hep normal kuruyorum
Bir uygulama bozuyor olabilir veya kart direkt bozuk olabilir. Yollasana garantiye, değiştirirler belki. Garantide testte sorun cıkarmazsa sorun senin bir uygulamanda olabilir mesela

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Bir uygulama bozuyor olabilir veya kart direkt bozuk olabilir. Yollasana garantiye, değiştirirler belki. Garantide testte sorun cıkarmazsa sorun senin bir uygulamanda olabilir mesela
yaz tatili bitsin yollıcam yazın yapcak bişeyim yok pcden başka

Top Bottom