Amd ekran kartları ile OBS kullanımı

Hiç denemedim ama relive ile denemeye kalksam obs e eklenilen alertları vesaire nasıl eklerim eklenir mi bakmadım açıkcası, akşam bir denemem gerekiyor.
Bir farkı olacak mıdır ki?
Denemekten zarar gelmez lakin o alert işi nasıl olur bilmiyorum

Ya elimde gtx 970 ekran kartıda var en sonunda 6700 ü çıkartıp onu takıcam 😄 Darboğaz yapar mı acaba haha
Aslında ikisini de takip bir şeyler deneyebilirsin ama ne olur bilmem. 2 farklı gpu takip mining yapılıyor belki 2 gpu takip birinden yayını oburunden oyunu falan idare edebilirsin

Aslında ikisini de takip bir şeyler deneyebilirsin ama ne olur bilmem. 2 farklı gpu takip mining yapılıyor belki 2 gpu takip birinden yayını oburunden oyunu falan idare edebilirsin
Hiç aklıma gelmemişti ama 6700 takılıyken diğer kart slotunu da kapatıyor koca kart 😄

+ olarak ekran kartını satıp yada takaslayıp 3060ti koysam mantıklı olur mu? Bu konuda öneride bulunursanız sevinirim.
3070 lere çıkamıyorum ☺️

3060Ti ile kafa kafaya takas deneyin bence
Konuyu hortlatmış gibi olucam ama bilgi amaçlı sormak istedim, bu 3060ti lerin hangi sürümüyle takasa girebilirim 2 fanlı, 3 fanlı birde yeni bir marka çıkmış bilgisi olan var mı nasıldır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,406
Üyeler
186,617
Son üye
unr1valed05
Geri