Neler Yeni

Amd en boy oranını koru çalışmıyor neden?

davhonn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Davhonn
Rx6700+ryzen 5 5600 kombolu bılgısayarımın amd radeon drıverınden oyunlar kısmına gırıp oyunumu secıp ölçekleme modundan en boy oranını koruyu seçiyorum fakat oyunum (4e3 veya 5e3 olan) genıs olarak ekrana yayılmıs sekılde kalıyor.Ben ise blackbar istiyorum ama olmuyor, ortala seçtigimde de olmuyor.Genel ekran kısmından ölçeklendirme modunu ortala seçersem oluyor ama en boy oranını koru ne oyun ksımında ne de genel ekran kısmında olmuyor

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,159
İsim
Emre
Rx6700+ryzen 5 5600 kombolu bılgısayarımın amd radeon drıverınden oyunlar kısmına gırıp oyunumu secıp ölçekleme modundan en boy oranını koruyu seçiyorum fakat oyunum (4e3 veya 5e3 olan) genıs olarak ekrana yayılmıs sekılde kalıyor.Ben ise blackbar istiyorum ama olmuyor, ortala seçtigimde de olmuyor.Genel ekran kısmından ölçeklendirme modunu ortala seçersem oluyor ama en boy oranını koru ne oyun ksımında ne de genel ekran kısmında olmuyor
Valo için bendede bozuldu siyah barla oynuyodum ben düzeltemedim hocam çözümü bulursanız bende takipteyim konuyu

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
mehmet yaman

Bu video da bulunan ayarları takip ederek, yapmayı dener misiniz?

davhonn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Davhonn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu video da bulunan ayarları takip ederek, yapmayı dener misiniz?
drıverden oyunu kaldırdım.Sonrasında steamden nereye ındırdıysem oyunu oradan amd drıverıne ekledım oyunu en boy oranını koru secerek baslattım hala genıs ekran acılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

drıverden oyunu kaldırdım.Sonrasında steamden nereye ındırdıysem oyunu oradan amd drıverıne ekledım oyunu en boy oranını koru secerek baslattım hala genıs ekran acılıyor
@kjeorbye steam dosyalarından baska bırını denedım duzeldı.Demekkı burda hatalı olan sey amd drıverde gozuken oyunun asıl dosyadan olup olmadıgı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valo için bendede bozuldu siyah barla oynuyodum ben düzeltemedim hocam çözümü bulursanız bende takipteyim konuyu
Hocam ben oyunu drıverden kaldırdım drıvere yenı oyun ekle tusundan aynı oyunu baska yerden ( baska klasor içinden deneyerek drıvere attım boylece sorun çözüldü

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
mehmet yaman
Sorunun çözülmesine sevindim dostum.

İyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri