Neler Yeni

Çözüldü✓ AMD FidelityFX Super Resolution bende nasıl var?

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Arkadaşlar şuan steamde 3 günlüğüne bedava olan Marvel's Avengers oyununa girdim oyunu oynuyorken işlemcim bir anda 75 derece oldu hemen oyunu durdurup ayar değiştirdim ısı inanılmaz değişti niye bu kadar ısındı diye düşünürken oyunu full ultra çektim bu sefer 63 dereceyi geçmedi ve ne yaşadığımı anlamaya çalıştım daha sonra ayarlarda AMD FidelityFX Super Resolution'i gördüm olay şu ki 5600X ve 1050ti var bende bu ayar nasıl açık onu bilmiyorum bu bir. İkinci olay ise fps değerlerini size atayım. AMD FidelityFX Performans Modundayken:
84fps.png
Kapalıyken:
40fps.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani kafam çok karıştı bu teknoloji RX kartlarında olmuyor muydu bende 1050ti var nasıl açabiliyorum? 5600xde dahili ekran kartı mı var ? Anlamadım gitti olayı bu arada tekrardan 75 dereceyi görmedim ultra moda çektim yine maks 63-65. Hatta genelde 57 derece

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,627
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
FidelityFX bir paket dostum sadece. Sadece fps artiran ozelligi dusunme. Ayrica Nvidia bazi kartlara da getirdiler.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
Discord
Jauvin #4666
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
FidelityFX bir paket dostum sadece. Sadece fps artiran ozelligi dusunme. Ayrica Nvidia bazi kartlara da getirdiler.
Hmm yani açık bıraksam bir zararı olmaz değil mi kullanayım o zaman benim için çok iyi. Normalde 30fps alıyorum oyunda performance modundayken 85fps

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
GTX 1000 serisi kartları da destekliyor ondan açabiliyorsun. Ancak performans modu görüntüyü çok bulanıklaştırıyor ultra quality modunu kullan bence

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
Discord
Jauvin #4666
GTX 1000 serisi kartları da destekliyor ondan açabiliyorsun. Ancak performans modu görüntüyü çok bulanıklaştırıyor uktra quality modunu kullan bence
1000 serisi kartlar ile fps boost almak vay be gerçekten güzel bir hissi varmış :D Performans baya çirkin evet

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Arkadaşlar şuan steamde 3 günlüğüne bedava olan Marvel's Avengers oyununa girdim oyunu oynuyorken işlemcim bir anda 75 derece oldu hemen oyunu durdurup ayar değiştirdim ısı inanılmaz değişti niye bu kadar ısındı diye düşünürken oyunu full ultra çektim bu sefer 63 dereceyi geçmedi ve ne yaşadığımı anlamaya çalıştım daha sonra ayarlarda AMD FidelityFX Super Resolution'i gördüm olay şu ki 5600X ve 1050ti var bende bu ayar nasıl açık onu bilmiyorum bu bir. İkinci olay ise fps değerlerini size atayım. AMD FidelityFX Performans Modundayken: Alıntıyı görüntüleKapalıyken:Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani kafam çok karıştı bu teknoloji RX kartlarında olmuyor muydu bende 1050ti var nasıl açabiliyorum? 5600xde dahili ekran kartı mı var ? Anlamadım gitti olayı bu arada tekrardan 75 dereceyi görmedim ultra moda çektim yine maks 63-65. Hatta genelde 57 derece

Bir anlık 5600 xt diye okudum :D

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
Discord
Jauvin #4666
Screenshot_14.png

Oyun kalite olarak bu seviyede ekran kartı 63 derece(1050ti) işlemci 72 derece(5600x) yaklaşık35-45 fps arası alıyorum ve grafikler tatmin edici bence ssde daha da pikselleşmiş ama FidelityFX açmadan 30 altı alıyordum bu teknoloji bence gayet güzel olmuş 1050ti da kullanabilmem ayrı mesele zaten.
Bu arada cyberpunk için teşekkürler @rgbDelisi bir yandan geforce now bir yandan böyle böyle bitirmeyi düşünüyorum

Top Bottom