Jauvin
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,024
- İsim
- Iowa Hersberg
- İlgilendiği Kategoriler
- Valorant - PC
- Discord
- Jauvin #4666
Arkadaşlar şuan steamde 3 günlüğüne bedava olan Marvel's Avengers oyununa girdim oyunu oynuyorken işlemcim bir anda 75 derece oldu hemen oyunu durdurup ayar değiştirdim ısı inanılmaz değişti niye bu kadar ısındı diye düşünürken oyunu full ultra çektim bu sefer 63 dereceyi geçmedi ve ne yaşadığımı anlamaya çalıştım daha sonra ayarlarda AMD FidelityFX Super Resolution'i gördüm olay şu ki 5600X ve 1050ti var bende bu ayar nasıl açık onu bilmiyorum bu bir. İkinci olay ise fps değerlerini size atayım. AMD FidelityFX Performans Modundayken:
Kapalıyken:
Yani kafam çok karıştı bu teknoloji RX kartlarında olmuyor muydu bende 1050ti var nasıl açabiliyorum? 5600xde dahili ekran kartı mı var ? Anlamadım gitti olayı bu arada tekrardan 75 dereceyi görmedim ultra moda çektim yine maks 63-65. Hatta genelde 57 derece
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani kafam çok karıştı bu teknoloji RX kartlarında olmuyor muydu bende 1050ti var nasıl açabiliyorum? 5600xde dahili ekran kartı mı var ? Anlamadım gitti olayı bu arada tekrardan 75 dereceyi görmedim ultra moda çektim yine maks 63-65. Hatta genelde 57 derece