Nvidia tercih etmelisin.AMD driver konusunda sorunlu.teşekkürler bunu bir düşüncem ama hala pek almaktan yana değilim 2k altına düşerse alabilirim acelem yok zaten fiyatta bir değişiklik ol azsa rx580 almak mantıklı olacak heralde
Nvidia tercih etmelisin.AMD driver konusunda sorunlu.teşekkürler bunu bir düşüncem ama hala pek almaktan yana değilim 2k altına düşerse alabilirim acelem yok zaten fiyatta bir değişiklik ol azsa rx580 almak mantıklı olacak heralde
vram olarak 6 GB altına düşmek istemiyorum ne kadar güçlü bir ekran kartı da olsa çoğu güncel oyun şuan 4 istiyor zaten ileriye dönük bir tercih olmaz benim için1650 Super alabilirsiniz bence.
Radeon kart pek önermiyorum Gaming Gecelerinde 1660S bulabilirsiniz ucuzavram olarak 6 GB altına düşmek istemiyorum ne kadar güçlü bir ekran kartı da olsa çoğu güncel oyun şuan 4 istiyor zaten ileriye dönük bir tercih olmaz benim için
bunu ben de çok duyuyorum da driver sorununu anladıkları an düzeltiyorlarmış genelde hızlı bir güncellemeyle vb bu yanlış bir söylenti mi daha önce kullandınız mı acaba çünkü bazı modeller de çok övülüyorNvidia tercih etmelisin.AMD driver konusunda sorunlu.
hangi sitelerde ne zamanlarda bu tarz bir indirim olayı olur yaklaşan bir etkinlik falan var mı acaba belki 6 GB vram bir Asus ekran kartı bulabilirim ya da çok ucuza 4 lükRadeon kart pek önermiyorum Gaming Gecelerinde 1660S bulabilirsiniz ucuza
İncehesap Gaming Gecelerine bak her Cuma yapılıyor.bunu ben de çok duyuyorum da driver sorununu anladıkları an düzeltiyorlarmış genelde hızlı bir güncellemeyle vb bu yanlış bir söylenti mi daha önce kullandınız mı acaba çünkü bazı modeller de çok övülüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi sitelerde ne zamanlarda bu tarz bir indirim olayı olur yaklaşan bir etkinlik falan var mı acaba belki 6 GB vram bir Asus ekran kartı bulabilirim ya da çok ucuza 4 lük
Saat 10'da başlıyor ve biraz seri davranman lazım stoklar sınırlı haberin olsun.teşekkürler artık her cuma yapacak başka bir işim daha oldu
akşam 10 da oradayım nasıl karşıma çıkacak ayrı bir bölme falan olarak mı yoksa illa benim model girmem falan mı gerekecek fiyatları görmek içinSaat 10'da başlıyor ve biraz seri davranman lazım stoklar sınırlı haberin olsun.
@Asag siteye girip baktım iyi indirimler çıkar karşıma umarım )akşam 10 da oradayım nasıl karşıma çıkacak ayrı bir bölme falan olarak mı yoksa illa benim model girmem falan mı gerekecek fiyatları görmek için
akşam 10 da oradayım nasıl karşıma çıkacak ayrı bir bölme falan olarak mı yoksa illa benim model girmem falan mı gerekecek fiyatları görmek için
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Asag siteye girip baktım iyi indirimler çıkar karşıma umarım )
3700X varken 3600XT mi alsın?Ryzen 5 3600X öneririm eğer biraz daha bütçe arttırırsanız 3600 XT çok iyi bir seçim olacaktır sizin için