Çözüldü✓ Amd işlemci cs2 çok ısınıyor

Reaksiyon skoru
69
ryzen 5 5600 işlemcim cs2 de kullanımı %60-65 lerde takılıp 78-79 derecelerde geziyor 330 fpslerden anlık 180 lere düşüp geri çıkıyor bu çok ısındığı için mi oluyor thermalright aqua elit 240m sıvı soğutucu alsam düzelir mi fps dengesi şuan stok soğutucu ile 79 derece ekran kartımda rx6600 o da 71-72 derecelerde geziyor

ryzen 5 5600 işlemcim cs2 de kullanımı %60-65 lerde takılıp 78-79 derecelerde geziyor 330 fpslerden anlık 180 lere düşüp geri çıkıyor bu çok ısındığı için mi oluyor thermalright aqua elit 240m sıvı soğutucu alsam düzelir mi fps dengesi şuan stok soğutucu ile 79 derece ekran kartımda rx6600 o da 71-72 derecelerde geziyor
stok soğutucu kullanılmaz hemen sıvı soğutucu almalısın güzel marka rahatlıkla alabilirsin

stok soğutucu kullanılmaz hemen sıvı soğutucu almalısın güzel marka rahatlıkla alabilirsin
kule tipi de işimi görür dedler ama dediğim soğutucuyu arkadaşımdan alıcam daha 1 ay kullandı 1000 tl diyor o yüzden tam modeli söyledim bu fps düşüşlerini dengeler mi soğuk çalışırsa ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

500 liralık x123 alıp mx6 macun sür görecegin derece 60 65
dediğim sıvı soğutucu 1 aylık ve 1000 TL'ye arkadaşımdan alacağım o yüzden kule tipi almak istemiyorum. yaşadığım fps düşüşlerini ve cpu kullanım yüzdesini düzeltir mi bu sıvı soğutucuyla soğuk çalışırsa?

soğutucu stok ise normal güzel bakırlı bi kule tipi fan al macunda da biraz paraya kıy mis gibi oynarsın ekran kartının da bakım zamanı gelmiş gibi bence

ekran kartında sanki biraz fazla ısınıyor gibi kral belki kasada ki fanlar yanlış takılmış olabilir mi ?

ekran kartında sanki biraz fazla ısınıyor gibi kral belki kasada ki fanlar yanlış takılmış olabilir mi ?
kasayı sıfır aldım fanlarıyla oynanmadı

soğutucu stok ise normal güzel bakırlı bi kule tipi fan al macunda da biraz paraya kıy mis gibi oynarsın ekran kartının da bakım zamanı gelmiş gibi bence
ekran kartını 2. el aldım içi açılmamış 1-2 ay kullanıp değişeceğim o yüzden içini açmak istemiyorum

soğutucum stok ve mx4 macunum var dediğim sıvı soğutucu 1 aylık ve 1000 TL'ye arkadaşımdan alacağım o yüzden kule tipi almak istemiyorum. yaşadığım fps düşüşlerini ve cpu kullanım yüzdesini düzeltir mi bu sıvı soğutucuyla soğuk çalışırsa?

kasayı sıfır aldım fanlarıyla oynanmadı

ekran kartını 2. el aldım içi açılmamış 1-2 ay kullanıp değişeceğim o yüzden içini açmak istemiyorum

soğutucum stok ve mx4 macunum var dediğim sıvı soğutucu 1 aylık ve 1000 TL'ye arkadaşımdan alacağım o yüzden kule tipi almak istemiyorum. yaşadığım fps düşüşlerini ve cpu kullanım yüzdesini düzeltir mi bu sıvı soğutucuyla soğuk çalışırsa?
tabii ki düzeltir sıvı soğutucuya geçtiğinde bilen birisinden destek alarak overclock atabilirsin ve bu arada cs2 en çok cpu kullandığı için bu kadar fps drop yiyorsun

5600 işlemciyi wraith prismden aqua elit'e geçirdim cinebenchte 10-13 derece arası sıcaklık düşürdü, stok soğutucu da daha fazla değişir

Sıvı soğutucu alma ne alaka önerenler?
Kule tipi al

Sıvı soğutucu alma ne alaka önerenler?
Kule tipi al
hocam 1000 TL'ye alacağım thermalright kule tipleri bile 1200-1300 tl 1000 TL'ye böyle bir fırsatı kaçırmak saçma kalitesiz bir kule tipine 500-600 vereceğime bu çok daha iyi olmaz mı 1 aylık soğutucu garantisi vs var

Yanlış Bilgilendirme
Soğutucu değiştimek sıfır(0) etki yaratır

Son düzenleme:
hocam benim sistemim 4080super ryzen 7800x3d sıvı soğutma 360 mm 32 gb ram psu da 850 falan dı herhalde cs full ayarlara yakın 180 fps veriyor normal mi bu valorantta full ayarlarla 1k fps falan görüyorum bazen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,819
Üyeler
186,249
Son üye
Dad64
Geri