ama buna uygun yer göremedim ve USB yazan yere neden soğutucu kablosunu takmalıyımAlttaki USB yerlerine sok.
tak işte sorgulama adamlar öyle yapmış.usb yazan yer vardır aşağıda onun gireceği.ama buna uygun yer göremedim ve USB yazan yere neden soğutucu kablosunu takmalıyım
tamamda USB yazan yer yok CHA fan 2 vartak işte sorgulama adamlar öyle yapmış.usb yazan yer vardır aşağıda onun gireceği.
rgb kontrol için.wraith prism var büyük ihtimalle.soğutucudan nasıl usb yazılı kablo geliyor ya ?
Anakartın üstünde kalan CPU_Fan soketine sokacaksınız. AMD Stok soğutucusu dimi o?
anakartın netamamda USB yazan yer yok CHA fan 2 var
anakartın netamamda USB yazan yer yok CHA fan 2 var
rgb kontrol için ise iki kablo mu geliyor yani? CPU_fan harici takamzki usb slota takarsa fan yanar İki kablo geliyorsada fan kablosu cpu fana led kablosu led_fana takılacak. Yanlış bildiğim bir şey varsa söyleyin belki bilmiyorumdurrgb kontrol için.wraith prism var büyük ihtimalle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakartın ne
anakartın ne
Asus rog strix b450-f gaming 2 OCrgb kontrol için.wraith prism var büyük ihtimalle.
anakartın ne
teşekkür ederimwraith prismde 3 farklı kablo var
1- CPU Fan güç kablosu
2- anakart rgb sync kablosu
3- anakart usb kablosu: bu kablo rgb sync portu olmayan anakartlarda CM Wraith Prism yazılımı üzerinden kontrol edebilmek için var.
Sadece USB olanı ve CPU fan portunu takıp CM wraith prism yazılımını yükleyip kontrol edebilirsiniz renkleri.
Asus rog strix b450 nakartiniz varmis çok güzel bir anakart. Argb sync portu var onda. Bende de rog strix b550f gaming wifi var.Asus rog strix b450-f gaming 2 OC
teşekkür ederim
USB yazan kablo benim için gereksiz yani ARGB kablosunu taktım sadece fanın arkasındaki ışıklar kontrol ediliyor etrafındaki AMD yazısı ve yuvarlak ışıklar kendi halindeAsus rog strix b450 nakartiniz varmis çok güzel bir anakart. Argb sync portu var onda. Bende de rog strix b550f gaming wifi var.
Usb kablosunu takın demiştim ya. Size önerim o kabloyu sökün. 2. Kablo olan anakart rgb sunc kablosu var. Direkt onu takin.
Armoury crate uzerinden aura sync kismindan hem anakartin kendi ledleri ile hemde varsa diğer fanlarinizla beraber senkronize edebilirsiniz. Zaten o kabloda bu işe yariyor.
aynen öyle tüm ledleri kontrol etmek için USB kablosunu tek başına takmak gerekiyor. ama bence gerek yok bende sadece anakart senkronize kablosunu takıp kullanıyorum.USB yazan kablo benim için gereksiz yani ARGB kablosunu taktım sadece fanın arkasındaki ışıklar kontrol ediliyor etrafındaki AMD yazısı ve yuvarlak ışıklar kendi halinde