AMD İşlemci Tavsiyesi

ottoyusuf

80+
Reaksiyon skoru
50
Selamlar.
Sistemim:
msı 5700xt gaming x
msı b450 gaming plus max anakart
3600x işlemci ( Serviste)
700w xigmatec power
16 gb g skill 3200 mhz ram
Arkadaşlar sistem yukarıdaki gibi idi. Ram tek 16 gb idi. Sistemi güncellemek adına bir 16 gb daha aldım. Ramları dual channel yapmak istedim. Anakart ram ışığı yaktı vs vs derken aldığım yere geri getirdim.
Orada aynı sorun oluştu. Arkadaşlar anakartta problem olabilir dedi. Anakart servise verilsin diye sistemi bıraktım. Sonrasında farklı bir işlemci ile denemişler sorun kalmamış. Ondan dolayı işlemci servise gitti. 1 Haftadır işlemci yok. O nedenle işlemciyi yükseltmeye karar verdim. İşlemci garanti kapsamında değişirse satacağım. Değişmez ise tüketici heyetine başvuracağım.
Sonuç olarak 3600x yükseltebileceğim amd işlemci tavsiyesi bekliyorum. Maks 3500 tl bütçe ayırabilirim.

R5 5600

Selamlar.
Sistemim:
msı 5700xt gaming x
700w xigmatec power
Arkadaşlar sistem yukarıdaki gibi idi. Ram tek 16 gb idi. Sistemi güncellemek adına bir 16 gb daha aldım. Ramları dual channel yapmak istedim. Anakart ram ışığı yaktı vs vs derken aldığım yere geri getirdim.
Orada aynı sorun oluştu. Arkadaşlar anakartta problem olabilir dedi. Anakart servise verilsin diye sistemi bıraktım. Sonrasında farklı bir işlemci ile denemişler sorun kalmamış. Ondan dolayı işlemci servise gitti. 1 Haftadır işlemci yok. O nedenle işlemciyi yükseltmeye karar verdim. İşlemci garanti kapsamında değişirse satacağım. Değişmez ise tüketici heyetine başvuracağım.
Sonuç olarak 3600x yükseltebileceğim amd işlemci tavsiyesi bekliyorum. Maks 3500 TL bütçe ayırabilirim.

5600x tavsiye ederim bu konuda.

Sistem oyun odaklı arkadaşlar bilginize.

Selamlar.
Sistemim:
msı 5700xt gaming x
700w xigmatec power
Sonuç olarak 3600x yükseltebileceğim amd işlemci tavsiyesi bekliyorum. Maks 3500 TL bütçe ayırabilirim.
ryzen 5 3600x den sonra en f/p urun ryzen 5 5600x

Teşekkürler. 5600x ile ilgileneceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,095
Üyeler
191,033
Son üye
mustafasen
Geri