Neler Yeni

Amd işlemcili pc nasıldır?

Kllca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İsmail Arslan
Merhaba arkadaşlar ben bi teknik servisçiden 2.el oyuncu masaüstü bilgisayarı alacam ve fiyatı 3300 tl.
İşlemci:amd fx 6300 veya 8350 4 çekirdekli
Ram:8gb 2400mhz
Anakart:msi oyuncu anakartı
Ekran kartı:ekran kartı modelini bilmiyorum ama nvidia geforce gtx markalı ve belleği 2gb
Depolama:1tb hdd
Arkadaşlar kasasıda 4 tane rgb fanlı yani soğutması çok iyi biliyorum güç kaynağını işlemcinin ghzini falan söyleyemedim zaten dükkanlarına gidip ayrıntılı bakıcam bu pc ile oynayacağım oyunlar
Gta 5
Hoi4
Pubg mobile ve ets 2
Adam bana bu pc ile gta 5 dahil bu oyunları oynayabilirsin dedi zaten benim tek oynayacağım yüksek sistemli oyun zaten gta 5 yani cyperpunk gibi oyunları sevmiyorum.Ama ben gene sizlere danışayım dedim sizce bu pc iyi mi??

Kllca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İsmail Arslan
AMD Ryzen 3 PRO 4350G vs AMD Ryzen 5 3400G [cpubenchmark.net] by PassMark Software
1000 puan fark var, nasıl çok büyük bir fark yok? Sen buna soğutucu masrafı falan ekle anca geçiyorsun 4350G'yi. Alacaksa 4350g alsın.
Arkadaşlar bir şey sorcam?eğer dediğiniz gibi amd fx işlemcisi kötüyse amd athlon veya amd phenom serisinden alabilirim.sizce phenom serisimi yoksa athlon serisimi daha iyi?bu arada ben apu işlemci almak istemiyorum çünkü alcağımız kasada zaten tek kanal ram var bide başka yerden falanda alamam ben zaten salı günü gidip bakıcam size sistemini detaylıca yazarım ama arkadaşlar ben harici ekran kartlı sistem almak istiyorum bu yüzden bakıcam benim tek takıldığım konu işlemci.Çünkü fx için çok ısınıyo 8 çekirdekli ama çekirdekleri boş diyen var.Hakkattende böyleyse böyleyse bana phenom veya athlon işlemcilerinden hangisi sizce daha iyi söyleyebilirmisiniz?bu arada cevap veren herkese çok teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,020,164
Üyeler
161,672
Son üye
yuki35
Top Bottom