Neler Yeni

Amd işlemcili pc nasıldır?

Kllca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İsmail Arslan
Merhaba arkadaşlar ben bi teknik servisçiden 2.el oyuncu masaüstü bilgisayarı alacam ve fiyatı 3300 tl.
İşlemci:amd fx 6300 veya 8350 4 çekirdekli
Ram:8gb 2400mhz
Anakart:msi oyuncu anakartı
Ekran kartı:ekran kartı modelini bilmiyorum ama nvidia geforce gtx markalı ve belleği 2gb
Depolama:1tb hdd
Arkadaşlar kasasıda 4 tane rgb fanlı yani soğutması çok iyi biliyorum güç kaynağını işlemcinin ghzini falan söyleyemedim zaten dükkanlarına gidip ayrıntılı bakıcam bu pc ile oynayacağım oyunlar
Gta 5
Hoi4
Pubg mobile ve ets 2
Adam bana bu pc ile gta 5 dahil bu oyunları oynayabilirsin dedi zaten benim tek oynayacağım yüksek sistemli oyun zaten gta 5 yani cyperpunk gibi oyunları sevmiyorum.Ama ben gene sizlere danışayım dedim sizce bu pc iyi mi??

Kllca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İsmail Arslan
Puhahah nerden duyuyosunuz boyle seyleri neyin fps kisitlamasi al bitane r5 3400g sonrada islemciyi satip yeni birtane islemci alip ekran karti takarsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olum ne diyosun nvidia markali 100 tane ekran karti var
Bu apu işlemcilerin 2.elleri tahminin ne kadardır mesela 3400g falan

Tüm parçalarını sor bi detaylıca.
Zaten dükkanına gidince parça özelliklerine kadar herşeyi sorucam.

Kllca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İsmail Arslan
Puhahah nerden duyuyosunuz boyle seyleri neyin fps kisitlamasi al bitane r5 3400g sonrada islemciyi satip yeni birtane islemci alip ekran karti takarsin

Olum ne diyosun nvidia markali 100 tane ekran karti var
Yani ben zaten donanım arşivinden duydum apu işlemcideki ekran kartları ramin mhzi ne kadar yüksek olursa o kadar fps veriyomuş.

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Yani ben zaten donanım arşivinden duydum apu işlemcideki ekran kartları ramin mhzi ne kadar yüksek olursa o kadar fps veriyomuş.
4400 mhz olunca 4400 fps veriyor (!)

Çok fark olmuyor dostum

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Hmmmm peki bu apu sistemlerde fps kısıtlaması donma gibi sorunlar yapmaz demi çünkü ben eski laptobumdan biliyom işlemcinin içinde intel hd graphics dahili grafik kartı vardı oyunlarda sürekli kasma yapıyodu.
Intelde apu okadar iyi degil amd cok iyi

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Hmmmm peki bu apu sistemlerde fps kısıtlaması donma gibi sorunlar yapmaz demi çünkü ben eski laptobumdan biliyom işlemcinin içinde intel hd graphics dahili grafik kartı vardı oyunlarda sürekli kasma yapıyodu.
Intel HD Graphics gibi değil bu pek

Kllca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
İsmail Arslan
Intel HD Graphics gibi değil bu pek
Mesela ben bu pc ye 3400g işlemci koysam gta 5 de en düşük ayarlarda kaç fps alırım?

Intelde apu okadar iyi degil amd cok iyi
Aslında sizin dediğiniz doğru amd apuda intelden daha iyi ve ben mesela pcnin içindeki işlemciyi ve ekran kartını satıp üstünede biraz para koysam gidip bi 3400g veya 2200g falan alsam mantıklı olur bence👍

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Mesela ben bu pc ye 3400g işlemci koysam gta 5 de en düşük ayarlarda kaç fps alırım?

Aslında sizin dediğiniz doğru amd apuda intelden daha iyi ve ben mesela pcnin içindeki işlemciyi ve ekran kartını satıp üstünede biraz para koysam gidip bi 3400g veya 2200g falan alsam mantıklı olur bence👍
Almadığın pcyi alıp sonra parçaları mı satacaksın?
Öyle yapma direk al işte o sistemin anakart soketi am3 r5 3400g am4

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,020,164
Üyeler
161,672
Son üye
yuki35
Top Bottom